24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments Kuwait Breaking News Warta Industri Rapat News Warta Breaking Qatar Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Qatar Airways nyolong cahya ing dina pembukaan Kuwait Aviation Show

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-11
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-11
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Acara kasebut minangka wiwitan taun sibuk liyane kanggo Qatar Airways, sawise taun 2017 sing sukses banget.

Print Friendly, PDF & Email

Qatar Airways nyolong cahya ing dina pembukaan Pameran Penerbangan Kuwait ing dina Rebo, nampilake kursi Kelas Bisnis anyar sing dipatenake, Qsuite, kanggo pertama kaline ing taun 2018, bebarengan karo maskapai penerbangan modern sing jembar banget maskapai kasebut. A350-900.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia, Akbar Al Baker, dipimpin tur VIP ing maskapai Qoeite Boeing 777, dina Rebo. VIP sing melu kalebu Syekh Mohammad Al-Abdullah Al-Sabah, Wakil Menteri Kuwait Amiri Diwan Urusan; Syekh Salman Al-Homoud Al-Sabah, Presiden Direktorat Jenderal Penerbangan Sipil (DGCA) Kuwait; lan Yang Mulia Abdullah bin Nasser Turki Al Subaie, Ketua Otoritas Penerbangan Sipil Qatar.

Acara kasebut minangka wiwitan taun sibuk liyane kanggo Qatar Airways, sawise taun 2017 sing sukses banget, sing nduwe maskapai kasebut terus ngrampungake rencana ekspansi kanthi ngluncurake 11 tujuan anyar, menang luwih saka 50 penghargaan ing pirang-pirang kategori lan debut bisnis anyar sing revolusioner Kursi kelas, Qsuite. 2018 bakal dadi penting banget, nalika maskapai kasebut siyap kanggo ngluncurake tujuan sing apik banget, kanthi wiwitan layanan langsung menyang Pattaya, tujuan kaping lima maskapai ing Thailand, sing bakal diwiwiti wulan iki.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Akbar Al Baker, ujar: "Partisipasi kita ing Kuwait Aviation Show taun iki nyedhiyakake wiwitan sing apik kanggo taun 2018, sing janji bakal sibuk banget kanggo kita minangka maskapai. Kita ngarep-arep bakal nambah layanan langsung menyang tujuan utama utama ing jaringan rute, kalebu Pattaya, Thailand; Tesalonika, Yunani lan Cardiff, Inggris, mung sawetara. Nalika taun anyar iki diwiwiti, kita luwih komitmen kanggo ngirim pengalaman sing padha karo para penumpang, nyedhiyakake pengalaman sing paling apik sing ana ing langit.

"Kita ngarep-arep bakal nampa pengiriman Airbus A350-1000 sakcepete, sing bakal dadi pelanggan peluncur global. Pesawat canggih iki bakal ngidini kita tetep maju ing kurva, mbuktekake manawa Qatar Airways nuntut sing paling apik kanggo para pelanggan. ”

Tampilan Qsuite Qatar Airways sing nyengsemake narik kawigaten atusan pengunjung ing Dina 1 ing acara kasebut sing kepengin ndeleng kursi Kelas Bisnis anyar sing dipenuhi penghargaan lan akeh fitur sing ditawakake, kalebu amben dobel lan panel privasi geser sing bisa digunakake penumpang kanggo nggawe suite pribadi dhewe.

Uga dipilih Skytrax 'Airline of the Year' dening para turis saka saindenging jagad, maskapai pembawa bendera nasional Qatar uga menang rakit penghargaan utama liyane ing upacara 2017, kalebu 'Maskapai Penerbangan Terbaik di Timur Tengah,' 'Bisnis Terbaik Dunia Kelas 'lan' Lounge Kelas Pertama Terbaik Dunia '.

Qatar Airways ngoperasikake armada modern luwih saka 200 pesawat menyang jaringan luwih saka 150 tujuan bisnis lan hiburan utama ing saindenging Eropa, Timur Tengah, Afrika, Asia Pasifik, Amerika Utara lan Amerika Selatan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov