24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Islandia News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Udara WOW ngasilake penerbangan $ 69 menyang Islandia

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-7
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-7
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kita pengin miwiti taun kanthi menehi pelanggan rega paling murah sing kasedhiya.

Print Friendly, PDF & Email

Maskapai transatlantik tarif Islandia sing paling murah, udhara WOW, pengin menehi kesempatan kanggo kabeh wong supaya adoh saka musim salju iki kanthi adol anyar kanggo lelungan nganti wulan April. Maskapai kasebut bakal menehi tarif $ 69 siji arah menyang Islandia lan $ 89 tarif siji arah kanggo milih kutha Eropa kalebu London (LGW), Amsterdam (AMS), Copenhagen (CPH), Brussels (BRU), Edinburgh (EDI), Dublin (DUB ) lan Frankfurt (FRA).

Penerbangan diskon bakal kasedhiya saka Bandar Udara Internasional Baltimore-Washington (BWI), Bandara Internasional Pittsburgh (PIT), Bandara Internasional Newark (EWR), Bandara Internasional Boston Logan (BOS), Bandara Internasional San Francisco (SFO) lan O'Hare Chicago Bandara Internasional (ORD).

Tarif didol dina iki lan bakal ditawakake penerbangan ing antarane 17 Januari 2018 nganti 24 April 2018.

"Kita pengin miwiti taun iki kanthi menehi pelanggan rega paling murah sing kasedhiya," ujare Skúli Mogensen, pangadeg lan CEO udara WOW. "Kita nyumurupi sukses lan tuwuh gedhe ing taun kepungkur lan aku yakin bakal terus nganti taun 2018 kanthi menehi penawaran gedhe babagan penerbangan transatlantik."

Diluncurake ing wulan November 2011, udhara WOW saiki nyambung 39 tujuan ing saindenging AS lan Eropa karo ibukota Islandia. Udara WOW ngeterake 2.8 yuta penumpang ing 2017, tambah 69% ing taun sadurunge.

* Boston (BOS), Pittsburgh (PIT), Chicago (ORD), San Francisco (SFO), New York (EWR), Washington DC (BWI) nganti London (LGW), Amsterdam (AMS), Copenhagen (CPH), Brussels (BRU), Edinburgh (EDI), Dublin (DUB) lan Frankfurt (FRA). Kasedhiya kanggo lelungan tanggal 17 Januari - 24 April 2018. Tawaran kasebut ditrapake kanggo 100 kursi per penerbangan kanggo penerbangan sing dipilih, mung nalika dipesen ing perjalanan bali.

* Boston (BOS), Pittsburgh (PIT), Chicago (ORD), San Francisco (SFO), Washington DC (BWI) nganti Islandia (KEF). Kasedhiya kanggo lelungan tanggal 17 Januari - 24 April 2018. Tawaran kasebut ditrapake kanggo 100 kursi per penerbangan kanggo penerbangan sing dipilih, mung nalika dipesen ing perjalanan bali.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov