Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Paus Francis nikah karo kru kabin LATAM kanthi 34,000 kaki

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-7
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-7
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing wektu sing durung pernah ana sadurunge, Paus Suci Paus Francis ngirim sakramen perkawinan karo rong kru kabin ing pesawat LATAM penerbangan LA1250 saka Santiago menyang Iquique ing Chili saiki. Upacara iki disekseni dening Ignacio Cueto, Ketua dewan direksi Grup LATAM Airlines, lan Monsignor Mauricio Rueda, kalorone kalebu bagean saka delegasi sing ngancani Paus Francis nalika kunjungan menyang Chili lan Peru.

Sajrone penerbangan kasebut, pasangan kasebut nyedhaki Paus Francis kanggo njaluk restu - amarga dheweke mung nindakake upacara sipil - nanging Pimpinan Agung malah nawakake upacara perkawinan ing kapal. "Kita nyedhak Rama Suci kanggo njaluk berkah, nanging sawise obrolan sing intim, dheweke setuju ningkah karo kita," ujare Carlos Ciuffardi Elorriaga, anggota kru kabin LATAM.

Paula Podest Ruiz lan Carlos Ciuffardi Elorriaga, loro manajer kru kabin lan sing nampa penghargaan 'Pimpinan Layanan' LATAM - perusahaan sing paling dhuwur kanggo para karyawan - nganakake upacara perkawinan sipil ing taun 2010. Dheweke duwe niat nindakake upacara greja, gempa bumi sing nempuh Chile kidul ing Maret 2010 ngrusak papan sing bakal dianakake layanan kasebut, mula dheweke mutusake nundha pesta kasebut.

"Kita mesthi pengin bebrayan ing mripat greja lan ana sawetara perkara sing ditundha, nanging ora nate mikir yen Paus bakal nindakake. Kita wis nampa hadiah perkawinan sing paling apik lan bathi banget, ”ujare Paula.

Paula lan Carlos wis kerja keras ing LATAM luwih saka 10 taun lan dipilih kanggo ngiringi Supreme Pontiff sajrone kunjungan menyang Chili.

"Kita seneng banget bisa nyekseni perkawinan iki, sing ditindakake dening Rama Suci ing kapal. Carlos lan Paula minangka bagean saka kulawarga LATAM lan dipilih kanggo ngiringi Supreme Pontiff lan delegasi kanggo profesionalisme, layanan dawa lan kanggo makili nilai-nilai perusahaan. Muga-muga bisa uga sing paling apik kanggo masa depan, "ujare Ignacio Cueto, Ketua Dewan, LATAM Airlines Group.

LATAM minangka maskapai resmi Paus Francis nalika lelungan kaping pisanan menyang Chili lan Peru lan ngeterake Katedral Agung ing kunjungan kasebut ing ngisor iki:

Wednesday, 17 January: Santiago-Temuco-Santiago (Chile)
Thursday, 18 January: Santiago-Iquique (Chile)-Lima (Peru)
Friday, 19 January: Lima-Puerto Maldonado-Lima (Peru)
Saturday, 20 January: Lima-Trujillo-Lima (Peru)
Sunday, 21 January: Lima (Peru)-Rome (Italy)