Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Pemangku kepentingan pariwisata wis siyap menyang Pasar Plancongan Karibia

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-10
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-10
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Registrasi kanggo Pasar Plancongan Karibia wulan iki, sing bakal dianakake ing Pusat Konvensi Puerto Rico ing San Juan, Puerto Rico, pancen kuwat.

Sawise rapat karo Komite Host ing San Juan minggu iki, Asosiasi Pariwisata Hotel lan Pariwisata (CHTA) nglaporake manawa panjaluk ing antarane para pemangku kepentingan industri pariwisata nindakake bisnis ing wilayah kasebut nyengkuyung, amarga minat lan tanggapan registrasi terus kanggo acara tahunan.

Direktur Jenderal CHTA Frank Comito ujar manawa rencana Marketplace 2018, sing bakal dianakake wiwit tanggal 30 Januari nganti 1 Februari 2018, saiki wis ana ing tahap lanjut lan asosiasi kasebut arep melu gerhana tandha 1,000 delegasi sadurunge wiwitan acara kasebut. "Iki ora mung ngomong babagan ketahanan industri pariwisata roti lan mentega Karibia, nanging uga kekuwatan masarakat Karibia," ujar Comito sadurunge bali menyang kantor pusat CHTA ing Miami.

Comito mengamati Puerto Rico, sing dadi salah sawijining pulau sing kena pengaruh topan Kategori 5 ing wulan September, saiki lagi siyap lan luwih siyap dadi tuan rumah edhisi Pasar Perjalanan Karibia taun iki. "Apik banget apa sing bisa ditindakake wong-wong sing apik ing Otoritas Distrik Pusat Konvensi Puerto Rico, Perusahaan Pariwisata Puerto Rico, Meet Puerto Rico, lan Asosiasi Pariwisata Hotel lan Pariwisata Puerto Rico nalika padha siyap-siyap nyambut acara marquee iki menyang pulau, ”jarene.

Cedhak 500 delegasi pemasok saka luwih saka 200 perusahaan ing 30 negara bakal gabung karo perwakilan media 100 plus liyane ing acara taun iki.

Luwih saka 200 delegasi saka cedhak 100 perusahaan panuku, 19 sing anyar ing konferensi kasebut, kalebu papat perusahaan MICE (Rapat, Insentif, Konferensi lan Pameran) anyar, wis ndhaptar. Perusahaan pembeli asale saka Argentina, Bahama, Brazil, Kanada, Jerman, Irlandia, Italia, Jamaika, Jepang, Mexico, Peru, Puerto Rico, Spanyol, Inggris, Amerika Serikat lan Uruguay.

"Lan isih ana luwih saka seminggu kanggo ndhaptar," ujare Comito, nalika ngajak para pamiarsa supaya bisa nggunakake kesempatan jaringan ing acara kasebut, ing ngendi para pembeli (kayata operator tur, agen perjalanan online lan perancang MICE) dicocogake karo pemasok Karibia (kayata hotel, perusahaan tur, lan departemen pariwisata) sajrone program rong dina sing rame kanthi ewonan janjian sing wis dijadwalake.

Pasar Plancongan Karibia diproduksi dening CHTA kanthi kolaborasi karo Otoritas Distrik Pusat Konvensi Puerto Rico, Perusahaan Pariwisata Puerto Rico, Meet Puerto Rico, lan Asosiasi Pariwisata Hotel Puerto Rico lan Hotel Puerto Rico.

The event opens on the evening of Tuesday, January 30 and is preceded by educational sessions earlier in the day. For more information, visit www.chtamarketplace.com or call +1 305 443-3040. Details about registration can be found at https://www.chtamarketplace.com/registration-fees.

Pasar Plancongan Karibia, diproduksi dening Hotel Karibia lan Asosiasi Pariwisata kanthi kolaborasi karo Otoritas Distrik Pusat Konvensi Puerto Rico, Perusahaan Pariwisata Puerto Rico, Meet Puerto Rico, lan Hotel Puerto Rico lan Asosiasi Pariwisata, dianakake Interval International, JetBlue Vacations lan Mastercard. Sponsor Platinum kalebu ADARA, AMResorts, Cable & Wireless, CaribbeanWE, Condé Nast Traveller, Expedia, Desain Gambar, Hotels.com, Keunggulan Pasar, OBMI, Orbitz, Sojern, STR, Travelocity lan Travelzoo. American Airlines, ARDA-ROC, Best Western, Brides, Delta Air Lines, Network Travel Destination, Duetto, Northstar Meetings Group, Lexicon Travel Technologies, Martha Stewart Pernikahan, Prevue Meetings, Rainmaker, Rekomendasi Magazine, Simpleview, Symova, The New York Times , Time Inc., TravelClick lan Travel Channel gabung karo acara kasebut minangka sponsor emas.