24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Costa Rica Warta Breaking Islandia Mexico Breaking News Warta Breaking Portugal Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK

5 tujuan plancongan paling dhuwur kanggo taun 2018

Ruben-Gutierrez
Ruben-Gutierrez
ditulis dening editor

5 tujuan plancongan paling dhuwur kanggo taun 2018

Print Friendly, PDF & Email

Yen sampeyan salah siji 11% wong Amerika sing mbalekake dhuwit ing taun 2018 nalika preinan lan pengin inspirasi kanggo petualangan sabanjure, mula bisa uga pengin nimbang sawetara tujuan sing kapacak ing ngisor iki. Ora gampang banget kanggo ngatur istirahat sabanjure sing pantes, yaiku ngupaya seneng banget ing Kosta Rika utawa ngubengi dalan-dalan bersejarah ing Portugal, wiwiti taun anyar kanthi ngrancang usaha sabanjure kanggo ndeleng sawetara pemandangan sing apik lan duwe pengalaman apik tenan.

1. Mexico

Ora mung Meksiko duwe sawetara obyek wisata sing apik, pantai sing apik, desa Maya lan jurang ara-ara samun sing nggumunake, uga tujuan sing gampang dituju kanthi anggaran amarga ijol-ijolan saiki. Yen resort pantai utawa petualangan alas iku dudu masalah sampeyan, bukak lokasi panas kutha Merida, Mexico City utawa Oaxaca kanggo budaya, sejarah, lan sawetara masakan sing nyenengake.

2. Inggris

Wiwit preinan kulawarga ing deso nganti istirahat kutha ing London, seneng preinan tanpa stres gampang ditindakake ing Inggris. Apa sampeyan milih Cornwall ing sisih kulon utawa Distrik Lake ing sisih lor, kaendahan pedesaan mesthi bakal menehi kesan sing apik banget. Wicaksana kutha, ora mung London sing narik kawigaten para turis: Bristol, Leeds utawa Manchester kabeh uga duwe peta ing papan sing apik kanggo dikunjungi.

3. Kosta Rika

Republik cilik iki bisa uga dadi salah sawijining wilayah sing paling macem-macem bio ing planet kita kanthi kaendahan alam sing wiwit saka pantai nganti alas udan, rawa mangrove nganti gunung berapi. Tujuan eko-wisata utama sampeyan bakal duwe kebebasan mlaku-mlaku liwat alas udan kuno utawa ngleyang dalan banyu ing Taman Nasional Tortuguero lan nyedhaki satwa liar.

4. Islandia

Lungguh ing ndhuwur hotspot sing aktif vulkanik, Islandia kabukten dadi tujuan populer sing diwenehake visi sing luar biasa saka Lampu Lor sing paling katon ing wulan Februari. Nalika sampeyan lagi ing kana, kunjungi Laguna Biru sing misuwur, air terjun Seljalandsfoss, gunung geni Eyjafjallajökull lan pasir ireng ing pantai Vik. Yen wis nggoleki gletser magis lan nyelehake ing salah sawijining sumber mata air panas, jelajahi ibukutha kosmopolitane, Reykjavík.

5. Portugal

Iki bisa dadi negara cilik, sing asring ora digatekake kanggo Spanyol utawa Italia, nanging pariwisata Portugal saiki lagi berkembang lan ora bakal mandheg. Kejaba ibukutha multikultural, Lisbon, kutha nomer loro, sing bakal teka ing sisih lor, Porto uga dadi reputasi apik. Mbuwang sawetara pantai sing apik ing Algarve, istana abad pertengahan lan Situs Warisan Dunia UNESCO Tomar utawa Batalha, lan petualangan apik nunggu sampeyan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.