Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking Zambia News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Air Terjun Victoria ing Zambia katon ajaib ing London

zambia1
zambia1
ditulis dening editor

Air Terjun Victoria ing Zambia katon ajaib ing London

Print Friendly, PDF & Email

Pengunjung ing Tujuan: Acara Liburan & Plancongan mesthi bakal teka ing Zambia, amarga tim pariwisata negara kasebut wis milih para seniman dalan paling inovatif ing Inggris kanggo nggawe maneh Air Terjun Victoria sing katon 3-D ing saindhenging area acara kasebut - papan, nyedhiyakake khayalan yen ana ing Zambia!

Saka istirahat pantai sing santai nganti preinan kegiatan, plancongan plancongan, plancongan, pengalaman panganan nganti petualangan satwa, "Tujuan: Liburan & Acara Plancongan" minangka acara penting kanggo entuk inspirasi kanggo lelungan ing taun 2018 lan nuwuhake semangat lelungan. Pertunjukan plancongan utama sing paling dawa ing Inggris diluncurake ing London 1-4 Februari, lan bakal luwih gedhe tinimbang ing taun 2018. Kanthi luwih saka 550 merek lelungan, acara kasebut dikemas karo operator tur sing mandhiri lan independen, luwih saka 70 papan turis saka saindenging jagad, hiburan sing padhang, lan pengalaman panganan dalan saka saindenging jagad.

Pariwisata Zambia, Donald Pelemakoyo nerangake: "Bakal dadi gambar sing apik banget kanggo menehi inspirasi marang para turis supaya ngunjungi awake dhewe ing Zambia lan nikmati kaendahan Air Terjun Victoria. Sampeyan bakal bisa ngrasakake apike versi nyata. "

Instalasi seni 16 x 10 kaki bakal mbutuhake wektu luwih suwe seminggu kanggo nggawe, lan video wektu lapo sing nyenengake, nanging informatif bakal kasedhiya kanggo ndeleng luwih cedhak tanggal peluncuran.

Pengunjung acara kasebut bakal diwanti-wanti "selfie" dhewe ing Kolam Iblis (kolam renang tanpa wates pungkasan alam, cedhak pojokan Falls) lan ngirim foto ing media sosial. Donald nambah, "Pengunjung bakal seneng versi mini air terjun sing terkenal iki, mula bayangake manawa seneng banget karo kasunyatane ing Zambia."

Pengunjung bisa ngawasi media sosial Zambia lan situs web kanggo ndeleng Terjun Victoria 3-D sing apik tenan.

• Twitter @zambiatourismuk
Facebook 
• Instagram @zambiatourismuk

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.