24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Denmark Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Air China ngluncurake rute langsung Beijing-Kopenhagen

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-17
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-17
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Sawise wiwitan resmi "Taun Pariwisata Tiongkok-Denmark", turis Tiongkok tansaya seneng lelungan menyang Denmark.

Print Friendly, PDF & Email

Air China Limited (Air China) bakal miwiti penerbangan nonstop antara Beijing lan Copenhagen wiwit 30 Mei 2018. Sawise rute anyar diluncurake, para penumpang bakal bisa teka kanthi nyaman ing dongeng Andersen sing bakal dikepengini sajrone 10 jam.

Copenhagen minangka ibukutha Denmark, lan dipenuhi polos dongeng lan pesona sing apik lan apik. Sawise wiwitan resmi "Taun Pariwisata Tiongkok-Denmark", turis Tiongkok tansaya seneng lelungan menyang Denmark, kanthi 260,000 turis sing ngunjungi negara kasebut ing taun 2017. Sawise diluncurake, rute langsung Beijing-Copenhagen bakal dadi suplemen sing kuat menyang rute Beijing-Stockholm, luwih ningkatake jaringan rute Air China menyang Eropa Lor. Sawise rute diluncurake, penumpang domestik bakal bisa seneng lelungan ing Eropa Lor kanthi mabur menyang rong tujuan, Copenhagen lan Stockholm. Penumpang saka Denmark lan Swedia uga bakal bisa nikmati 144 jam liwat transit gratis ing Beijing nalika lelungan menyang negara katelu.

Wis pirang-pirang taun, Air China nggawe jaringan rute global kanthi Beijing dadi pusat. Jaringan rute nyebar ing saindenging jagad, sing nutupi enem bawana. Penambahan rute non-stop iki antara Beijing lan Copenhagen minangka pangembangan paling anyar ing strategi Air China kanggo ndandani Beijing dadi pusat bandara kanthi jangkauan global, lan ningkatake jangkoan jaringan ing Eropa. Air China nawakake pilihan rute paling gedhe ing antarane China lan Eropa. Layanan anyar Beijing-Copenhagen bakal nggawa total rute dadi 27, kanthi tawaran 300 penerbangan saben minggu menyang 20 tujuan utama Eropa, kalebu London, Paris, Frankfurt, Munich, Wina, Roma, Moskow, Barcelona, ​​Madrid, Zurich lan Stockholm, kabeh dilayani nganggo pesawat jembar.

Informasi penerbangan:

Nomer rute Beijing-Copenhagen yaiku CA877 / 8 lan duwe patang penerbangan saben minggu, dijadwalake dina Senen, Rebo, Jumuah lan Minggu. Penerbangan metu saka Beijing jam 02:55 lan tekan Kopenhagen jam 06:45; Penerbangan mlebu mangkat saka Kopenhagen jam 13:15 lan tekan Beijing jam 04:10 (kabeh ana lokal). Kabeh penerbangan nggunakake Airbus 330-200.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov