Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News transportasi USA Breaking News

Teamsters negesake persetujuan karo ExpressJet

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-13
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-13
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kontrak anyar kalebu udakara 500 mekanik, teknisi lan petugas kamar alat.

Print Friendly, PDF & Email

Para pekerja ing ExpressJet ERJ sing diwakili dening International Brotherhood of Teamsters (IBT) milih negesake perjanjian tentatif anyar dina iki. Kontrak anyar kalebu udakara 500 mekanik, teknisi lan petugas kamar alat sing dadi anggota Teamster Locals 19, 210, 781, 783 lan 964.

Tim negosiasi IBT kapérang saka perwakilan Teamsters Airline Division, perwakilan saka saben warga lokal lan anggota panitia pangkat lan filen. Isine dandan pinunjul ing gaji nalika njaga tingkat bathi saiki.

Kesepakatan sementara kasebut dicapai tanggal 15 Desember 2017, lan anggota wiwit milih persetujuan kasebut ing tanggal 4 Januari. Persetujuan kasebut bakal bisa diowahi setahun wiwit dina iki.

"Suara ratifikasi iki nuduhake manawa kita wis entuk solusi sing ora mung menehi anggota kompensasi sing pantes, nanging uga menehi komitmen kanggo untung jangka panjang ing perusahaan kasebut," ujare Kapten David Bourne, Direktur Divisi maskapai Teamsters. "Kita ngarep-arep implementasi kesepakatan paling anyar ing ExpressJet ERJ."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov