Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Penerbangan London Heathrow menyang China ateges 15,000 lapangan kerja lan £ 510 juta saben taun

CNPLANELHR
CNPLANELHR
ditulis dening Juergen T Steinmetz

China minangka sing paling gedhe ing jaman saiki, lan salah sijine sing menang yaiku Ekonomi Inggris.

Nalika Perdana Menteri Inggris, Theresa May, miwiti misi perdagangan menyang China, riset ing dina iki negesake nilai sambungan sing langsung lan langsung antarane bandara hub mung Inggris, London Heathrow, lan China. Iki uga nemtokake kebutuhan mendesak kanggo nambah kapasitas ing rute kasebut kanggo ndhukung strategi perdagangan Pamrentah.

Riset kasebut, sing ditindakake Frontier Economics, nyritakake penerbangan langsung Heathrow menyang China wis nyumbang luwih saka 510 juta saben taun kanggo ekonomi Inggris lan nggawe meh 15,000 lapangan kerja. Mung siji penerbangan ekstra saben minggu, menyang rute sing wis ana, bakal nyedhiyakake injeksi tunai luwih saka £ 16 juta saben taun minangka asil saka lelungan bisnis sing tambah, lan stimulasi kanggo perdagangan lan investasi sing tambah antara China lan Inggris.

Peningkatan kapasitas tambahan iki uga bisa ndhukung tambahan 530 proyek saben taun, sawetara kesempatan cilik sing bakal ngeterake 40 rute jangka panjang lan nambah frekuensi rute Heathrow's ekspansi bakal digawe.

Ing wektu kritis ing hubungan dagang global Inggris ing mbesuk, Heathrow minangka link penting antarane China lan Inggris, nawakake luwih saka 100 penerbangan langsung menyang China saben minggu. Saka cacah kasebut, 55 menyang Hong Kong, 22 menyang Shanghai, 20 menyang Beijing, 10 menyang Guangzhou lan loro menyang Qingdao. Saka kontribusi tahunan £ 510 juta kanthi rute sing wis ana, £ 315 juta digawe dening Hong Kong, banjur Beijing lan Shanghai. Nalika sambungan menyang kutha-kutha Tionghoa pancen migunani banget kanggo Inggris, bandara hub Uni Eropa kanthi kapasitas sing bisa ngatasi bisa mabur menyang 14 tujuan Tionghoa liyane, mbukak luwih akeh perdagangan lan investasi menyang negarane masing-masing.

Frontier Economics negesake peran Heathrow minangka port sing regane luwih dhuwur, komoditas teknologi tinggi kayata pesawat lan pesawat ruang angkasa, instrumen optik lan fotografi, farmasi lan listrik lan kanggo nggampangake perdagangan ing sektor wiwit manufaktur nganti intelijen buatan. Heathrow nyedhiyakake koneksi regional menyang Timur Lor, ing ngendi perusahaan Tiongkok TusPark lagi proses nggawe pusat inovasi sing pertama - sing bakal fokus kanggo nguatake hubungan antarane perusahaan Inggris lan China. Konektivitas uga dadi faktor utama kanggo terus nambah siswa Tionghoa sing sinau ing universitas ing Inggris - sing tuwuh 14% ing antarane 2012/13 lan 2016/2017.

Proses perencanaan ekspansi Heathrow wis ditindakake, lan bandara nindakake konsultasi publik kaping pisanan babagan rencana sing bakal diwiwiti wiwit wulan iki. Parlemen dijangka milih Statement Kebijakan Nasional ing paruh pertama taun iki, sing bakal nemtokake kerangka kerja kebijakan kanggo ngirim rencana pungkasan Heathrow.

John Holland-Kaye, Kepala Eksekutif Heathrow ujar:

"Heathrow bangga amarga perane minangka dalan kanggo pasar Tionghoa sing penting iki; ngaktifake perdagangan global minangka port paling gedhe ing Inggris kanthi regane, tumindak dadi katalis kanggo ewonan lapangan kerja kanggo komunitas lokal lan menehi miliaran kanggo ekonomi Inggris. Ekspansi Heathrow minangka kasempatan kanggo nambah hubungan antara China lan Inggris; minangka laporan utama, mung siji rute ekstra sing bisa nyumbang ratusan proyek lan jutaan kanggo PDB ing Inggris. Nalika negara kasebut siyap-siyap ninggalake EU lan ekonomi Tiongkok terus berkembang pesat, iki minangka kesempatan sing ora bisa dilalekake Inggris. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.