24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Warta Breaking Islandia News Rusia Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

S7 Airlines entuk target ngladeni Islandia

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-8
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-8
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Sanajan iklim atos, Islandia bubar saya akeh turis.

Print Friendly, PDF & Email

S7 Airlines, anggota aliansi oneworld, ngumumake niat kanggo miwiti layanan musiman menyang Bandara Keflavik - dadi siji-sijine rute gerbang Islandia menyang Rusia. Wiwit tanggal 9 Juni, operator kasebut bakal miwiti layanan mingguan 176 kursi, 737-800 layanan saka hub Domodedovo Moskow. Sambungan anyar tegese Keflavik wis nyambung menyang 31 negara ing S18.

"Kanthi Piala Dunia bal-balan sing bakal teka musim panas iki, akeh perhatian sing fokus ing Rusia taun iki, lan duwe layanan iki tegese Bandara Keflavik kalebu bagean," ujare Hlynur Sigurdsson, Direktur Komersial, Isavia. "Umume, nalika tim Islandia mlebu Final Piala Dunia tanggal 15 Juli ing Stadion Luzhniki ing Moskow, mesthine nglawan Rusia, para penggemar bakal bisa nggunakake pesawat langsung iki!"

"Sanajan iklim angel, Islandia bubar saiki saya akeh turis. Reykjavik, ibukutha paling sisih lor ing donya, minangka titik wiwitan para wisatawan sing canggih sing bakal njelajah negara sing misterius lan adoh saka mburi roda. Saka kene para penggemar ekowisata biasane miwiti dalan menyang taman nasional Thingvellir, grojogan Dettifoss sing kuat utawa Husavik, papan sing cocog kanggo nonton paus. Pengunjung tamasya bakal kasengsem karo arsitektur Reykjavik kanthi patung Sun Voyager sing misuwur lan gereja Hallgrimskirkja sing futuristik. Aku yakin manawa tujuan anyar bakal dikarepake ing antarane penumpang S7 Airlines saka Rusia, "ujare Igor Veretennikov, Group CCO, S7.

Penerbangan 3,380-kilometer budhal saka Domodedovo nalika Setu jam 20:10, lan tekan Islandia jam 22:25. Ing sektor bali, penumpang bakal mangkat menyang Keflavik jam 23:25 lan teka maneh ing Rusia jam 07:10 esuk esuk (kabeh ana lokal). Rusia pungkasan dilayani saka Keflavik ing 2014, nalika penerbangan biasa dioperasikake menyang St.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov