Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Warta Breaking Jordan News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking UK

Nomer pengunjung Inggris ing Yordania terus saya gedhe

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-18
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-18
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Nomer pengunjung ora mung saben taun, nanging pendatang Inggris 2017 luwih dhuwur tinimbang sing kacathet ing taun 2010, sing dikenal minangka 'taun emas' kanggo pariwisata Yordania, kanthi jumlah 30% dibandhingake karo 2010.

Print Friendly, PDF & Email

Yordania ngalami tambah akeh jumlah pengunjung ing Inggris ing 2017, kanthi jumlah saya mundhak 6 persen, dibandhingake karo periode sing padha ing 2016. Peningkatan wisatawan nalika diluncurake penawaran petualangan Yordania liwat introduksi Jejak Yordania lan bangkit maneh konsumen. kapercayan lan kapentingan ing Yordania minangka tujuan.

Nomer pengunjung ora mung saben taun, nanging pendatang Inggris 2017 luwih dhuwur tinimbang sing kacathet ing taun 2010, sing dikenal minangka 'taun emas' kanggo pariwisata Yordania, kanthi jumlah 30% dibandhingake karo 2010.

Kutha arkeologi Petra, sing dadi salah sawijining Pitu Kaajaiban Anyar ing Dunia lan tarikan utama para turis, uga nyambut tamu 44.4% luwih akeh antara Januari nganti Nopember 2017, kanthi total 468,615 pengunjung, dibandhingake karo periode sing padha ing 2016. Sanajan iki lonjakan para pengunjung ing situs sing jembar kasebut, sing jembaré 264,000 meter persegi, Petra isih nawakake akeh papan kanggo turis kanthi bebas mlaku-mlaku kanthi kutha mawar sing nampani 21.4% kapasitas umume ing 2017 (total kapasitas pengunjung saben taun nganti 2,190,000).

Dr Abed Al Razzaq Arabiyat, Direktur Utama Papan Pariwisata Yordania, komentar; "Kita seneng banget nampi akeh turis Inggris taun kepungkur, kanggo njelajah sejarah, budaya lan pengalaman petualangan sing akeh. Iki pisanan wiwit taun 2010 manawa kita ndeleng nomer pengunjung ngluwihi taun kacathet paling apik kanggo para rawuh ing Inggris, lan kita bakal ngupayakake langkah-langkah positif sing digawe ing 2017 kanthi akeh peluncuran sing apik ing Kerajaan Hashemite ing taun 2018. "
Apa sing diluncurake ing Yordania ing taun 2018

Resor Aqaba

Pertumbuhan pariwisata menyang Yordania dijadwalake bakal tuwuh luwih akeh ing taun 2018 kanthi ekspansi milyar dolar kanggo rong resor ing Aqaba amarga bakal mbukak. Resor Ayla bakal dadi pembangunan paling gedhe ing Aqaba lan dadi lapangan golf Kejuaraan 18 bolongan pertama Jordan (diluncurake Maret 2017) lan Hotel Hyatt Regency Aqaba Ayla, sing dijadwalake dibukak ing kuartal loro. Sawise rampung ing wiwitan taun 2018, Saraya Resort bakal dadi omah hotel papat bintang lima (loro Jumeirah lan loro Starwood), marina, taman banyu pertama ing negara kasebut, plus fasilitas blanja lan makan.

Kota break ing Amman

Papat hotel anyar bintang lima bakal dibukak ing ibukutha Yordania sing rame, Amman ing taun 2018. W, St. Regis, Fairmont lan Ritz Carlton kabeh anyar, pangembangan anyar sing apik lan nampilake tuwuhane Amman minangka istirahat kutha kanggo para pengunjung . Ditambah karo adegan 'hipster' sing muncul amarga macem-macem restoran, kafe lan bar sing mbukak ing saindenging kutha, iki nuduhake Amman minangka istirahat cekak kanggo para turis Inggris.

Pariwisata Petualangan

Yordania minangka tujuan utama kanggo wisata petualangan lan sawise konferensi sukses taun lalu, AdventureNext Near East bakal bali menyang negara kasebut ing taun 7-9 Mei. AdventureNext bakal dadi tuan rumah para profesional turisme ing njero Yordania lan negara-negara sekitar, bebarengan karo operator tur internasional kanggo entuk jaringan jaringan, rapat pasar, penemuan petualangan, lan ceramah saka pamicara utama supaya luwih ngerti kesadaran Yordania minangka tujuan plancongan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov