24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Oman Breaking News Teknologi Pariwisata transportasi USA Breaking News

Boeing ngirim 737 MAX pisanan kanggo Oman Air

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-3
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-3
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kanthi MAX, Oman Air bakal bisa nggayuh persentase dobel digit efisiensi bahan bakar.

Print Friendly, PDF & Email

Boeing lan Oman Air ngrayakake pengiriman maskapai 737 MAX pertama maskapai kasebut, salah siji saka 30 sing bakal dioperasikake Oman Air nalika ngembangake armada lan layanane.

Pembawa bendera Kesultanan Oman wis suwe ngoperasikake Boeing 737. sing efisien lan andal, Kanthi MAX, Oman Air bakal bisa nggayuh persentase dobel digit efisiensi bahan bakar.

"Ing Oman Air, nawakake sing paling apik kanggo pengalaman ing papan minangka kunci sukses kita lan 737 MAX wis entuk reputasi amarga kinerja, efisiensi lan pengalaman tamu sing luar biasa," ujare Abdulaziz Al-Raisi, CEO Acting, Oman Air. "Pesawat kasebut bakal dadi pelengkap sing sampurna kanggo kulawarga 737 nalika terus ngembangake operasi lan duwe peran aktif kanggo mromosikake Oman kanggo bisnis uga tujuan pariwisata sing unik, sing saya populer ing saben taun kepungkur."

737 MAX minangka kulawarga pesawat sing nggabungake mesin CFM Internasional LEAP-1B teknologi paling anyar, winglet Teknologi Lanjut, Boeing Sky Interior, tampilan dek pesawat gedhe, lan perbaikan liyane kanggo menehi efisiensi, reliabilitas, lan kenyamanan penumpang sing paling dhuwur. pasar lorong. Ing konfigurasi Oman Air, pesawat MAX 8 bakal dadi 162 penumpang.

Komitmen Oman Air kanggo nambah pengalaman cahya bakal katon ing kelas bisnis lan ekonomi ing 737 MAX. 12 kursi kelas bisnis sing dirancang khusus bakal dikontrol kanthi listrik kanggo menehi privasi para penumpang kanthi trim lan finish sing luwih apik, dene 150 kursi ekonomi uga bakal duwe interior sing seger. Nalika kelas bisnis bakal nawakake 17 ″ Thales Gen V, monitor AVANTE layar tutul, ekonomi bakal duwe monitor 10.2 ″ sing padha. Kajaba iku, bakal ana port USB sing kuat kanggo saben penumpang tanpa preduli saka kelas.

Oman Air mrentah 20 pesawat MAX ing Oktober 2015 lan wiwit nggawe perjanjian sewa kanggo 10 jet liyane. Pesawat anyar kasebut bakal tuwuh armada operator maskapai 27 737 lan pitung 787 Dreamliner.

"Dina iki dadi tonggak sejarah liyane ing kemitraan 25 taun karo Oman Air. Kita bangga bisa ndhukung pertumbuhane lan kita ngarepake 737 MAX sing nggawa maskapai kasebut ing papan sing luwih dhuwur, "ujare Marty Bentrott, wakil presiden Sales Timur Tengah, Turki, Rusia, Asia Tengah & Afrika.

737 MAX minangka pesawat paling laris ing sejarah Boeing, nglumpukake luwih saka 4,300 pesenan saiki saka 92 pelanggan ing saindenging jagad. Ing Timur Tengah, Boeing saiki duwe backlog luwih saka 300 737 MAXs kanthi papat maskapai.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov