Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cruising Warta Breaking Republik Dominika News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Pelayaran utama pertama sing njaluk menyang Dominika sawise Hurricane Maria

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Nganti saiki, Pamrentah Dominica liwat Menteri Pariwisata lan Pembaruan Urban wis nandur modal luwih saka $ 3 yuta kanggo restorasi akses, rehabilitasi lan upgrade situs, lan reresik puing-puing pasca Badai Maria.

Print Friendly, PDF & Email

Dominica nampani MV Mein Schiff 3 TUI Cruises tanggal 28 Januari, sing nggawa luwih saka 2,000 penumpang menyang gisik tujuan kasebut. Iki minangka kapal pesiar utama pertama ing Dominica lan telpon kaping pisanan ing Kapal Pesiar Roseau sawise Hurricane Maria. Kemampuan Dominica kanggo nampani para pengunjung ing pulau kasebut sawise tingkat karusakan sing dialami luwih saka patang wulan kepungkur digambarake minangka prestasi sing luar biasa lan nuwuhake pangarep-arep ing antarane para warga lan pemangku kepentingan ing sektor pariwisata.

Nganti saiki, Pamrentah Dominica liwat Menteri Pariwisata lan Pembaruan Urban wis nandur modal luwih saka $ 3 yuta kanggo restorasi akses, rehabilitasi lan upgrade situs, lan reresik puing-puing pasca Badai Maria. Kanthi dhukungan saka Kementerian Pekerjaan Umum lan Pelabuhan, Divisi Kehutanan, Taman lan Margasatwa, Program Ketenagakerjaan Nasional, Dominica Solid Waste Corporation, lan akeh pemangku kepentingan ing sektor publik lan swasta, tujuan kasebut disiapake kanggo nyambut tamu ing saindenging pulau ing macem-macem situs alam.

Penumpang Mein Schiff 3 melu akeh wisata pantai ing pulau kasebut kayata wisata menyang Kolam Emerald sing misuwur, Trafalgar Twin Falls, Bois Cotlette Estate, Titou Gorge, nonton iwak paus lan wedhi ireng terapi unik ing pulau kasebut ing Pantai Mero. Para penumpang kabeh padha nyuarakake sentimen sing padha karo pengalaman yen pengalaman "Apik tenan lan Seneng!" Para penumpang uga nate ngrasakake kepenak amarga menehi kontribusi tumrap upaya ekonomi lan pembangunan maneh ing tujuan Dominica.

Telpon Mein Schiff 3 nggawe kesempatan kanggo nyumbang kanggo ekonomi amarga vendor, sopir taksi, operator tur, pandhuan wisata lan akeh pemangku kepentingan pariwisata liyane sing kena pengaruh dening Topan Maria. Telpon Mein Schiff 3 iki, asil saka kunjungan familiarization dening eksekutif TUI Cruises menyang pulau kasebut ing Desember 2017 kanggo menilai kesiapan tujuan kanggo kegiatan pelayaran. MV Mein Schiff 3 diramal bakal nggawe limang panggilan tambahan menyang pulau kasebut sajrone musim pelayaran 2017/2018.

Serangkaian pagelaran budaya dianakake sedina muput kanggo menehi pengalaman sing disenengi para penumpang Mein Schiff 3. Upacara ringkes kanggo nyakup plak dening Menteri Pariwisata, Robert Tonge marang kapten kapal lan staf kanggo ngurmati kanggo postingan kaping pisanan Maria nelpon menyang Dominica, uga dadi bagean kegiatan dina kasebut. Pejabat pariwisata fokus marang upaya supaya pengalaman plancongan sing aman, aman lan nyenengake. Iki kalebu supaya situs lan obyek wisata bisa diakses lan siap kanggo pengunjung pelayaran, rehabilitasi Kapal Pesiar Roseau kanggo nampa kapal pesiar, lan ngresiki kutha kanggo nampa pengunjung pelayaran sing spesial.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov