24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Kabar Breaking Senegal Teknologi Pariwisata transportasi

Air Sénégal negesake pesenan kanggo rong pesawat Airbus A330neo

0a1a1a1a1a1a1a1a-4
0a1a1a1a1a1a1a1a-4
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pesawat Airbus A330neo bakal menehi kontribusi kanggo nggawe jaringan medium lan jarak jauh Air Sénégal.

Print Friendly, PDF & Email

Air Sénégal, maskapai penerbangan nasional Sénégal wis mlebu prentah tenan kanggo rong pesawat A330neo, versi anyar sing digawe anyar pesawat A330 sing paling laris. Prentah kasebut ditindakake saka Memorandum of Understanding sing ditandatangani ing wulan November ing Dubai Airshow.

Perjanjian kasebut ditandatangani ing Dakar dening Philippe Bohn, CEO Air Sénégal lan Fouad Attar, Kepala Pesawat Udara Komersial Airbus Afrika Timur Tengah, ing ngarsane Presiden Republik Prancis, Emmanuel Macron nalika kunjungan negoro menyang Senegal, lan Macky Sall, Presiden Republik Senegal.

"Pesawat A330neo iki bakal menehi kontribusi kanggo nggawe jaringan jangka menengah lan jarak jauh. Penting kanggo kita miwiti kegiyatan komersial kanthi pesawat sing andal lan ekonomis, nalika nawakake penumpang sing ora ana tandhingane. Pesenan iki nduduhake ambisi kanggo maskapai anyar iki, "ujare CEO Air Sénégal, Philippe Bohn.

"Kita seneng ngitung Air Senegal minangka pelanggan anyar. A330neos iki bakal ngidini Air Senegal entuk bathi saka ekonomi sing ora bisa dikalahake lan menehi penumpang pengalaman nyaman lan pengalaman lelungan ing pasar. " ujare Fouad Attar Kepala Pesawat Udara Komersial Airbus Afrika Timur Tengah.

Diluncurake ing wulan Juli 2014, A330neo minangka generasi paling anyar ing kulawarga jembar Airbus. Iki dibangun miturut ekonomi sing wis kabukten, fleksibilitas lan keandalan kulawarga A330, nalika nyuda konsumsi bahan bakar udakara 25 persen saben kursi. A330neo didhukung dening mesin Trent 7000 generasi paling anyar Rolls-Royce lan nduwe swiwi span luwih gedhe kanthi piranti wingtip sharklet. Kabin kasebut uga nyedhiyakake kenyamanan fasilitas "Airspace" anyar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov