Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Ethiopia Warta Breaking Guinea News Warta Pecah Togo Pariwisata transportasi

Ethiopian Airlines, ASKY lan Guinea Airlines mlebu perjanjian kemitraan strategis

0a1a1a1a1a1a1a1a1a
0a1a1a1a1a1a1a1a1a
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wis waktune kanggo wong Afrika gabung dadi siji lan ngrebut papan sing cocog ing industri penerbangan global.

Print Friendly, PDF & Email

Ethiopian Airlines ngumumake manawa dheweke wis mlebu Perjanjian karo Guinea Airlines, kanggo kemitraan strategis ing manajemen, pangopènan, lan pelatihan, tanggal 30 Januari 2018 ing kantor pusat Ethiopia.

CEO Grup Ethiopia, Mr. Tewolde Gebre, Maryam, Pak Cheick Dem, saka Guinea Airlines lan Menteri Perhubungan Guinea, HE Oyé Guilavogui nandatangani perjanjian kasebut ing ngarsane Menteri lan Penasihat Strategis kanggo Presiden, HE Ansoumane Condé, Duta Besar Guinea ing Addis Ababa, HE Jeng Sidibé Fatoumata Kaba, Direktur Jenderal Penerbangan Sipil Guinea, Pak Mamady Kaba, lan anggota Manajemen Eksekutif Ethiopia.

Nalika ngobrol ing upacara penandatanganan kasebut, Pak Tewolde ujar, "Minangka bagean saka Visi 2025 lan kanthi tujuan supaya maskapai Afrika bisa entuk pangsa pasar kanggo lelungan, menyang lan ing bawana, kita nggawe kemitraan strategis karo akeh negara-negara Afrika. Kemitraan iki selaras karo Pasar Transportasi Udara Tunggal Afrika sing bubar ing KTT Negara Bagian Uni Afrika ing Addis Ababa.

Kita kerja sama karo Guinea Airlines lan negara-negara Afrika liyane amarga kita duwe kapasitas lan keahlian kanggo ndhukung sedulur-sedulur Afrika ing sektor penerbangan. Aku seneng banget karo kesepakatan karo Guinea Airlines amarga dhukungan saka Presiden HE Alpha Condé.

Iki minangka kemitraan trilateral karo Guinea, ASKY Airlines lan Ethiopian Airlines kanthi tujuan kanggo ngisi vakum konektivitas udara ing pasar Guinea domestik lan ing antarane negara-negara Kali Mano. Wayahe wis teka kanggo wong Afrika kanggo gabung dadi siji lan mbalekake papan sing ana gandhengane karo industri penerbangan global. ”

Minangka wakil CEO Guinea Airlines, Pak Cheick Dem minangka bagean kanggo ngurmati Ethiopian Airlines kanggo upaya mujudake Guinea Airlines. Dheweke uga sumpah bakal ngurmati syarat-syarat kesepakatan kasebut lan njamin manawa kemitraan kasebut bakal dadi model.

HE Pak Oyé Guilavogui, Menteri Pengangkutan Guinea, sing dadi mitra kerja bareng perjanjian kasebut, mratelakake rasa senenge lan ujar: "Aku matur nuwun marang kabeh delegasi sing ngiringi aku nyadari kemitraan iki. Aku seneng banget karo pihak Ethiopia sing nyebarke akeh upaya kanggo mlebu persetujuan iki. Kita ngarep-arep ing pungkasan wulan Juni, pesawat kita bakal mulai mabur menyang Conakry, negara-negara tangganen uga ibukota regional. ”

Menteri Kehormat uga nyathet manawa ana prasyarat sing kudu dipenuhi ing sisih Guinea supaya bisa nggawe maskapai kasebut pungkasan wulan Juni.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov