Asosiasi Warta Warta Breaking Bolivia Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Wawancara karo Beatriz Martínez, CEO hibolivia.travel

Beatriz-Martinez-CEO-of-Hi-Bolivia
Beatriz-Martinez-CEO-of-Hi-Bolivia
ditulis dening editor

HiBolivia.lancaran minangka Operator Tur / DMC mlebu utama sing terintegrasi dening tim individu sing semangat. Kanthi tur lan program sing digawe khusus sing kalebu sorotan paling penting ing Bolivia, dheweke pengin menehi inspirasi kanggo para turis supaya teka ing negara sing beda lan asli iki.

.Travel: Apa sing dadi spesialisasine perusahaan lan ing ngendi sampeyan adhedhasar?

Kita minangka perusahaan sing adhedhasar ing La Paz, Bolivia, lan khusus kanggo nyedhiyakake wisata lan layanan pribadi. Kita unggul ing ngrancang program sing digawe khusus ing macem-macem tujuan kaya Bolivia.

.Travel: Sapa target target inti sampeyan?

Target pamirsa utama yaiku para wisatawan sing golek layanan sing berkualitas lan khusus. Tur pribadi ngidini kita menehi perhatian kanggo para wisatawan.

Copacabana - Vista des Calvario

Copacabana - Vista des Calvario

.Travel: Kepiye sampeyan nggambarake identitas bisnis utama, lan apa nilai inti sampeyan?

Tujuan utama kita yaiku kanggo menehi inspirasi marang para plancong teka ing Bolivia kanthi menehi pengalaman unik lan layanan berkualitas tinggi nalika ngrawat lan ngurmati planet kita. Kita duwe komitmen kanggo pariwisata berkelanjutan sing tanggung jawab, nindakake bisnis kanthi cara sing ramah sosial lan lingkungan. Kita makaryakke wong-wong saka komunitas lokal, nyengkuyung generasi kerja lan distribusi mupangat. Komitmen kita kanggo kesinambungan wis didhukung lan diverifikasi dening Sertifikat Sustainability Award sing diterbitake dening Travelife, ing endi kabeh syarat kemitraan wis dipenuhi.

.Travel: Ayo ngobrol babagan jinis tur lan tujuan sing sampeyan adol lan sing paling akeh dikarepake.

Bolivia dadi tujuan utama dhewe, lan ora mung bagean "paket multi-negara," kaya biyen sawetara taun kepungkur. Sebabipun Negara kasebut pancen beda-beda kanthi pemandangan sing ekstrem, keanekaragaman hayati sing hebat lan budaya urip sing asli. Iki minangka wilayah sing paling tradisional ing Amerika Selatan, amarga mayoritas pedunung pribumi lan nglestarekake kabiasaan leluhure.

Program kita kalebu sorotan paling penting ing Bolivia: Salar de Uyuni (Flat Flats), Lake Titicaca (Isla de Sol), La Paz, Sucre, Potosí, Tiwanaku, Taman Nasional Madidi (Hutan Hutan Amazon), Misi Jesuit, lan uga Cusco lan Machupicchu ing Peru. Kita wis dadi ahli sing nyambungake Bolivia lan Peru (lan kosok balene). Mesthi wae, salah sawijining tujuan sing paling akeh dijaluk yaiku Salar de Uyuni sing apik banget.

Salar de Uyuni

Salar de Uyuni

.Perjalanan: Saiki sampeyan dadi panyedhiya wisata khusus kanggo Bolivia, lan sampeyan mesthi seneng banget karo negara sampeyan. Kepiye sampeyan entuk posisi iki, lan kepiye lan kapan kabeh diwiwiti?

Aku meh kabeh ngaturake urip kanggo promosi Bolivia dadi tujuan wisata. Aku wiwit makarya ing industri pariwisata luwih saka 3 dekade kepungkur, lan iki ndadekake aku bisa nemu pengalaman sing apik banget lan reputasi sing mantep.

Ing proyek paling anyar, Hai Bolivia !, Aku ngrekrut tim profesional sing tanggung jawab lan kreatif supaya bisa nemokake cara inovatif kanggo nawakake layanan wisata. Inspirasi saka nggawe pengalaman sing ora iso dilalekake kanggo para pelancong, lan ngetrapake pengalaman sing dipikolehi wiwit pirang-pirang taun kepungkur.

. Lelungan: Apa tren lan pangembangan sing nyebabake sektor pariwisata lan bisnis sampeyan saiki?

• Wisata lan kegiatan sing pengalaman
• Plancongan petualangan berkelanjutan
• Prilaku pelanggan dadi seluler
• Bukti sosial

Tangkapan layar HiBolivia Situs Web

Tangkapan layar HiBolivia Situs Web

.Travel: Strategi promosi pariwisata sing sukses mbutuhake situs web sing apik lan efektif. Kepiye situs web sampeyan mbedakake dhewe? Apa sampeyan duwe tips kanggo panyedhiya liburan liyane?

Babagan situs web, kita bisa ujar manawa kita nyoba supaya tetep gampang lan jelas. Kita nyoba nyakup informasi paling penting babagan Bolivia lan layanan. Kita nyoba terus terang, ngindhari kakehan informasi sing bisa dadi pungkasane para plancong sing bingung. Sing ditampilake yaiku ide babagan jinis tur lan pengalaman sing bisa dirancang, nanging ora mung nutup utawa matesi tawaran mung kanggo lelungan conto kasebut. Nanging, kita ngrancang desain ulang utama ing wektu cendhak.

.Travel: Kepiye lan kapan sampeyan ngerti babagan .travel lan wiwit kerja bareng karo kita? Apa pembangunan iki?

Kita nggolek jeneng domain kanggo perusahaan, lan ngerteni ekstensi .travel sing anyar. Kita seneng manawa ekstensi kasebut cocog banget kanggo industri bisnis. Kajaba iku, kita nemokake gampang milih jeneng sing pas kaya domain com. Kebak jenuh. Sawetara wektu mengko, kita ndaftar domain .travel liyane, bolivian.travel, kanggo nambah lan ningkatake strategi SEO.

logo bolivia

.Travel: Milih domain / merek sing bener ing Internet minangka langkah pertama kanggo sukses online. Ing tampilan sampeyan, apa mupangat utama sing ditawakake domain .travel menyang situs web lan bisnis sampeyan?

• Kauntungan tengah lan jangka panjang ing wilayah SEO.
• Ekstensi sing cocog karo kegiatan lan identitas bisnis kita.
• Kesempatan sing luwih dhuwur kanggo milih jeneng domain sing sampeyan butuhake wiwit jeneng domain. Com pancen jenuh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.