24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Mexico Breaking News News Warta Breaking Taiwan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

eTN Berita Singkat: Biro Pariwisata Taiwan, ASUR, Hawaiian Airlines

etn-short-news
etn-short-news
ditulis dening Kepala Editor Tugas
  • Biro Pariwisata Taiwan ngluncurake limang resepsi #TaiwanNowBoarding ing Amerika Utara kanthi perjalanan cepet menyang Taiwan.
  • Grupo Aeroportuario del Sureste, SAB de CV (ASUR) lalu lintas penumpang mundhak 5.0% YoY ing Meksiko, lan mudhun 24.9% ing Puerto Rico lan 5.0% ing Kolombia.
  • Hawaiian Airlines nglaporake kenaikan 4.3% ing lalu lintas Januari 2018.
    Print Friendly, PDF & Email
  • About penulis

    Kepala Editor Tugas

    Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov