24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Singapura Pariwisata transportasi

eTN Berita Singkat: Omniyat, Hong Kong Airlines, Airbus, AirAsia, Asiana, Etihad, SouthWest Airlines

etn-short-news
etn-short-news
ditulis dening Juergen T Steinmetz
  • Omniyat nggawa merek Dorchester Collection menyang Dubai kaping pisanan kanthi pangembangan anyar sing apik ing pinggir Canal Dubai.
  • Hong Kong Airlines milih Airbus kanggo nyedhiyakake Layanan Jam Penerbangan - Paket Dhukungan sing Disesuaikan (FHS-TSP) kanggo armada 21 A350 XWB
  • AirAsia, Asiana Airlines lan Etihad Airways dadi maskapai pertama sing nggunakake data pesawat lengkap lan analitik prediksi canggih ing platform data penerbangan mabur Airbus Langit-langit, kanthi saben mlebu kontrak langganan premium Langit-langit Pangopènan prediktif.
  • Southwest Airlines mabur 9.7 milyar mil penumpang (RPM) ing Januari 2018, tambah 4.0 persen saka 9.4 milyar RPM sing diterbitake Januari 2017. Jarak kursi sing kasedhiya (ASM) mundhak 1.9 persen dadi 12.5 milyar Januari 2018, dibandhingake karo Januari 2017 ASM 12.3 milyar. Ing Januari 2018 faktor mbukak minangka rekor kanggo wulan Januari 77.8 persen, dibandhingake karo 76.3 persen ing Januari 2017.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.