24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Ekuador Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Masalah lan tantangan sing diadhepi penerbangan ing Amerika kanggo debat

de-pesawat
de-pesawat
ditulis dening editor

Masalah lan tantangan paling anyar sing diadhepi penerbangan ing Amerika bakal dirembug ing sesi konferensi ing acara Route Americas taunan kaping 11 diwiwiti sawetara dina. Sesi bakal nyakup kepiye industri ing Amerika Selatan lan Tengah milih dhewe sawise sawetara bencana alam sing parah ing 2017.

Industri penerbangan bakal nglumpuk ing Quito minggu ngarep (13-15 Februari) kanggo ngrancang lan negosiasi layanan udara anyar ing Amerika Utara lan Selatan lan Karibia. Acara kasebut bakal nggabungake maskapai penerbangan, bandara, lan pejabat pariwisata kanggo ngembangake jaringan rute udara. Acara 2018 dianakake dening Kotamadya Quito, Sekretariat Pengembangan Produktif lan Daya Saing, Quito Turismo, lan Corporación Quiport.

Bakal ana 650 delegasi sing melu 2,100 rapat. Maskapai utama sing bakal melu kalebu American Airlines, International Airlines Group (IAG), Aeroméxico, Air Canada, LATAM, TAME, lan JetSmart. Udakara 70 maskapai, 150 bandara, lan 35 panguwasa pariwisata samesthine.

Pamicara profil dhuwur kalebu: Juan Carlos Zuazua, Chief Executive Officer, VivaAerobus; Declan Ryan, Chief Executive Officer, Viva Air; Maribel Rodriguez, Direktur Regional Eropa Selatan lan LATAM, Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC); lan Peter Cerdá, Wakil Presiden Regional, The Americas, International Air Transport Association (IATA).

Quito minangka papan pariwisata sing tuwuh kanthi cepet. Dijenengi minangka salah sawijining situs Warisan Budaya Dunia UNESCO pisanan ing taun 1978, kutha iki duwe pusat kolonial Spanyol sing dijaga kanthi apik lan dadi dalan kanggo Amazon Ekuador lan Kepulauan Galapagos.

Industri pariwisata lan pariwisata ing Ekuador langsung nyengkuyung 137,500 proyek ing 2016 lan kontribusi PDB luwih saka $ 2 milyar. Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia ngramal manawa kontribusi kerja ing sektor kasebut bakal dadi 196,000 lowongan kerja ing taun 2027 lan PDB bisa regane $ 3.36 milyar, padha karo 2.5 persen PDB umume.

Ing Desember 2017, Presiden Ekuador, Lenín Moreno, nandatangani keputusan eksekutif kanggo nggunakake kabijakan Langit Terbuka - langkah sing duweni potensi kanggo nambah konektivitas, mbukak kunci pasar anyar, nambah pariwisata, lan nggawe lapangan kerja anyar.

Bandara Internasional Quito minangka gerbang utama menyang Ekuador. Minangka asil saka upaya Quiport kanggo entuk tujuan internasional sing anyar kanthi jumlah maskapai sing lagi operasi, Indeks Konektivitas IATA bandara luwih saka tikel kaping pindho sajrone enem taun kepungkur (saka 4.25% dadi 10.24%). Bandara kasebut wis nandur modhal luwih saka $ 133m kanggo proyek kanggo ningkatake infrastruktur lan kualitas layanan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.