24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Denmark Breaking News News Warta Breaking Polandia Teknologi Pariwisata transportasi

Bandara Billund nggedhekake konektor hub dadi 11 maskapai penerbangan

0a1a1a1a1a1a1
0a1a1a1a1a1a1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wiwit tanggal 2 Juli, Bandara Billund, bandara paling gedhe nomer loro ing Denmark, bakal nggedhekake konektor hub menyang 11 maskapai penerbangan, nalika LOT Polish Airlines miwiti operasi saka pangkalan Warsaw Chopin. Operasi kaping 12 saben minggu, operator Star Alliance bakal nglayani rute kasebut kanthi campuran armada E170 lan E175.

"We are welcome welcome LOT to Billund lan seneng amarga bisa ndeleng potensial ing pasar Denmark Barat," ujare Kjeld Zacho Jorgensen, CEO, Bandara Billund. "Jadwal maskapai kasebut nyedhiyakake konektivitas sing apik banget kanggo tujuane ing Polandia, Eropa Tengah lan Eropa Wétan, uga kabeh tujuan antar benua ing Asia lan Amerika Utara." LOT gabung karo airBaltic, Air France, British Airways, Brussels Airlines, Finnair, Icelandair, KLM, Lufthansa, SAS lan Turkish Airlines kanggo nyedhiyakake akses menyang hub utama Eropa kanggo para penumpang Billund.

Lalu lintas ora langsung saka Denmark Barat menyang Warsaw wis tuwuh 22% taun kepungkur. "Luwih saka 22,000 wong Polandia manggon ing tangkapan kita, lan 40,000 wong Dane Kulon ngunjungi Polandia taun kepungkur," tambah Zacho Jorgensen. "Kita uga ngerti manawa potensial dikarepake jaringan LOT terus liwat pusat tujuan kaya Beijing, Singapura lan New York udakara 435,000 penumpang saben taun."

Layanan anyar LOT menyang ibukutha Polandia gabung karo bandara Denmark sing ana rong mingguan menyang Chopin, sing diterbitake dening Wizz Air. Operator biaya murah kasebut uga ngoperasikake salah sawijining layanan liyane Billund menyang Polandia, operasi kaping telu saben minggu menyang Gdansk, dene Ryanair nawakake penerbangan kaping pindho saben minggu menyang Poznan. Sadurunge woro-woro LOT, pasar Polandia dijangka dadi pasar negara nomer 12 paling gedhe ing Billund, nawakake cedhak 37,000 kursi sajrone S18. Minangka asil saka ekspansi iki, pasar negara diantisipasi nganti 50,000 kursi paling dhuwur ing musim panas iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov