24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Komoro Warta Pamrentah News Pariwisata News Wire Plancongan

Komoro nampi Yayasan Clinton & Menteri Pariwisata Mauritius

unnamed-1
unnamed-1
ditulis dening Dmytro Makarov

Wakil Presiden Komoro Djaffar Ahmed Said Hassni, sing uga duwe tanggung jawab pariwisata, nampani para anggota Yayasan Clinton menyang Negara Pulo. Kunjungan kasebut jumbuh karo prakarsa pembangunan berkelanjutan sing tujuane kanggo nglindhungi lingkungan lan promosi energi terbarukan.


Wakil Presiden Djaffar Ahmed Said Hassni saka Komoro
nampani Menteri Anil Gayan saka Mauritius

Wakil Presiden Komoro ujar manawa dheweke rumangsa positif yen dheweke ndandani strategi pangembangan ing pulau kasebut.

Wakil Presiden Djaffar Ahmed Said Hassni saka Komoro
& Menteri Anil Gayan saka Mauritius

Ing kunjungan profil tinggi liyane, Pak Anil Gayan, Menteri Pariwisata Mauritius, salah sawijining Menteri Pariwisata terkemuka Grup Pulo Vanilla Samudra Hindia, uga ana ing Komoro kanggo ngrembug babagan kerja sama pariwisata karo pulau kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.