Breaking News Ghana Warta Breaking Travel budaya News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Ghana kanggo nambah penghasilan Pariwisata kanthi pambangunan menara ikon ing Tema

Pilih basa sampeyan
unnamed
unnamed
ditulis dening Dmytro Makarov

Ghana bakal enggal mbangun menara ikon ing Pusat Dunia ing Tema ing Wilayah Greater Accra minangka cara kanggo narik para turis menyang negara kasebut lan ngasilake luwih akeh kanggo Negara kasebut. Menara ikonik kanthi unik bakal ngenali Ghana, sing bakal padha karo Patung Liberty ing New York, AS, Menara Eiffel ing Prancis lan Menara Guddingburg ing Jerman.

Madam Catherine Ablema Afeku, Menteri Pariwisata, Budaya lan Seni Kreatif, ngumumake pambocoran kasebut nalika njupuk giliran ing Meet-the-Press Series ing Accra.

Dheweke ujar manawa Menteri kasebut bakal kolaborasi karo Otoritas Pelabuhan lan Pelabuhan Ghana, Klub Tema Tema lan Greja Presbyterian Komunitas Tema ing sangisoré Perusahaan Pariwisata Pangembangan Ghana, kanggo mbangun menara kasebut minangka bagéan saka Pusat Proyek Dunia.

Dheweke ujar manawa Ghana minangka pusat jagad, yaiku Greenwich Meridian. "Iki ditemtokake dening kekuwatan lan panguwasa ing rapat sing ditindakake meh setaun sadurunge Ghana dadi negara," ujare.

Madam Afeku ujar manawa masarakat asring ngunjungi Gereja Tema Presbyterian kanggo ndedonga ing Pusat Dunia, dene Presiden Pertama Ghana, Osagyefo Dr Kwame Nkrumah biyen lunga mrana nalika urip setaun kaping pisan kanggo mundur spiritual.

Madame Catherine Ablema Afeku
Menteri Pariwisata, Budaya lan Seni Kreatif

Menteri kasebut ujar manawa proyek kasebut bakal dipasarake kanthi lokal lan global kanggo narik kawigaten masarakat supaya duwe pesta pernikahan lan pertunangan ing kana, ngiklanake barang-barang sing diproduksi kanthi lokal, uga ngubungake Pusat menyang saindenging jagad supaya bisa ngasilake luwih akeh kanggo Negara kasebut. .

"Contone, Lapangan Golf Tema bisa diakreditasi dadi tuan rumah turnamen golf ing Pusat Dunia liwat Memorandum of Understanding lan ngowahi Klub Golf dadi resor golf kelas siji, ngowahi Gereja Presbyterian ing Pusat dadi pariwisata agama situs lan gawe terminal penumpang lan kapal pesiar lan uga nggawe menara ikon ing kana, "jarene.

Menteri kasebut ujar manawa Ghana bakal dadi tuan rumah Forum Perjalanan Integrasi Afrika Barat antara 17 lan 19 Maret, taun iki, ing Accra.

Dheweke ujar manawa forum kasebut bakal nyedhiyakake platform umum kanggo pangurus turis ing Wilayah Afrika Barat kanggo nuduhake ide lan nemokake kesamaan kanggo ngatasi tantangan sing diadhepi industri pariwisata.

Dheweke ujar manawa forum kasebut bakal mbantu para pemain industri pariwisata duwe pemahaman umum kanggo njamin aliran turis ing negara-negara ing Wilayah Afrika Barat.

"Nalika ngrencanakake dadi wilayah, kita bakal nambah penghasilan pariwisata amarga kanca-kanca ing Afrika Wétan nindakake lan mula kita pengin nurunake amarga duwe macem-macem tujuan, sing nggawe turis bisa ngunjungi kabeh pusat turis kanthi kontrol visa sing lancar," jarene.

Madam Afeku ujar manawa visi Pamrentah supaya Ghana dadi pusat tujuan pariwisata; mulane, kabeh upaya diaspalasi kanggo investasi ing proyek sing bakal mbantu nggayuh prestasi kasebut.

Dheweke ujar manawa, Pusat Informasi Turis Accra wis direnovasi lan bakal ditugasake dadi biro konvensi lan bisnis kanthi tujuan narik kawigatene acara-acara utama ing Ghana.

Menteri kasebut ujar manawa Pusat duwe telung restoran utama kanggo promosi inisiatif Eat-Ghana lan Pusat Pelanggan-Panggilan ing endi turis domestik lan manca negara bisa takon babagan macem-macem tujuan wisata ing negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.