Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat rapat News Spanyol Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

KTT Global Barcelona kaping 1: Inovasi pariwisata kutha

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-2
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-2
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dina iki Barcelona Global ngluncurake KTT Global Barcelona kaping 1: Inovasi pariwisata kutha, edisi pertama kongres internasional sing dianakake dina Rebo, 21 Maret ing CaixaForum Barcelona. Tujuan KTT yaiku tuan rumah presentasi sing ditujokake kanggo nguatake hubungan antara kutha lan sektor pariwisata liwat inisiatif sing dirancang para panitia acara kasebut. Sawise takon babagan industri pariwisata Barcelona lan njupuk pengaruh saka prekara musim panas pungkasan, KTT kasebut dadi kesempatan kanggo nggambarake model manajemen pariwisata kutha kasebut saiki dadi mesin pangembangan ekonomi, kesejahteraan, lan proyeksi internasional.

Presiden Barcelona Global, Gonzalo Rodés, wakil presiden, Pau Guardans, lan CEO, Mateu Hernández, bertanggung jawab ngumumake tujuan KTT kasebut. Telung perwakilan Barcelona Global wis nganalisa konteks sektor pariwisata ing Barcelona, ​​kanthi ngenali tantangan sing nyebabake entitas ngatur kongres iki. Acara presentasi kasebut uga dirawuhi dening sawetara anggota tim pengorganisasine, sing dibentuk dening Ángel Díaz, presiden Advanced Leisure Services; Michael Goldenberg, direktur umum Spanyol lan direktur perusahaan Value Retail Group; Juan Julià, pendiri lan pamilik Hotel Axel; Marian Muro, manajer umum kanggo Spanyol Grupo Julià; Arturo Mas-Sardà, presiden PortAventura lan Anna Casadellà, manajer proyek Barcelona Global.

Saliyane anggota tim pengorganisasine, luwih saka 40 perusahaan lan institusi minangka peserta KTT, kalebu Caixabank, Laie, Hotusa, La Sagrada Familia, HI Partners, BGB, Abertis lan eDreams. Bhinéka sektor, perusahaan, lan perspektif iki nduduhake jembaré sing digunakake Barcelona Global kanggo nyedhiyakake serangkaian usulan-usulan sing ditujokake kanggo nguatake hubungan antara pariwisata lan kutha. Entitas kasebut nyorot pariwisata minangka kegiyatan strategis ing Barcelona - kanthi pengaruh gedhe ing lapangan kerja, kesempatan, proyeksi lan kesejahteraan–, sing cocog karo aset kutha liyane kayata wirausaha teknologi, ilmu wates, budaya, industri, logistik lan pengaruh sosial kagiyatan, kabeh mau dianggep organisasi sing dipimpin dening Gonzalo Rodés.
Motivasi konco KTT

Saiki, pariwisata dadi mesin pertumbuhan kutha Barcelona, ​​makili 15% PDB lan 10% lapangan kerja. Barcelona misuwur kanthi reputasi internasional sing misuwur adhedhasar kualitas urip, keamanan, lan posisi minangka titik referensi kanggo bidang kayata desain, kreativitas, gastronomi, arsitektur, perdagangan, olahraga utawa musik. Kutha iki uga duwe prasarana paling apik sing ningkatake konektivitas internasional lan cocog kanggo konvensi internasional. Kabeh faktor kasebut ningkatake posisi kepemimpinan, dadi ing lima tujuan utama kanggo wisata kutha ing Eropa, lan minangka merek kutha paling kuat nomer enem ing donya miturut Indeks Merek Anholt-GfK Roper City.

Amarga pentinge kegiatan ekonomi iki, Barcelona Global bakal nyedhiyakake sawetara proposal sing dituju kanggo nggawe sinergi karo sektor produktif liyane kanggo ngoptimalake aset kutha lan kanggo nambah panggunaan ruang, mobilitas, lan urip bebarengan ing antarane para pengunjung lan warga negara. Proposal kasebut uga bakal ngatasi kontingensi reputasi merek sing dijupuk saka konteks institusi saiki.

Usulan Barcelona Global lan struktur KTT disiapake dening perwakilan mitra ekonomi lan bisnis entitas, kanthi dhukungan saka perancang kutha lan konsultan internasional, Profesor Greg Clark, liwat pirang-pirang sesi lan kelompok kerja sing diwiwiti wulan November kepungkur, lan adhedhasar papat bidang tumindak utama: generasi model anyar kanggo tawaran kanthi nilai tambah; macem-macem ruang, co-management lan nggawe area kapentingan anyar; investasi maneh saka pengaruh ekonomi pariwisata; lan panggunaan teknologi anyar.
Inisiatif kasebut bakal ditampilake ing wiwitan KTT Global Barcelona kaping 1: Inovasi pariwisata kutha, sawise sambutan saka CaixaBank lan Dewan Pariwisata & Pariwisata Dunia.

Barcelona, ​​sambung karo jagad iki

Tujuan utama KTT Global Barcelona kaping 1 yaiku supaya Barcelona terus dadi referensi internasional, mula diundang kalebu perwakilan saka kutha-kutha sing wis sukses ing saben patang bidang sing kasebut sadurunge:

• “Diversification of spaces and creation of new areas of interest”. Presented by Carl Weisbrod from the Planning Department of New York.

• “Promotion of activities with added value to attract new audiences and promote year-round tourism”. Presented by Deede Weithorn, former city commissioner of Miami.

• “Reinvest the economic impact of tourism”. Presented by Julie May Elligson, Cape Town International Convention Center CEO.

• “Technology as a tool to improve the visitor’s experience”. Presented by Geerte Udo, marketing director at Amsterdam Marketing.

KTT Global Barcelona kaping 1 bakal diwiwiti lan dipungkasi kanthi rong presentasi dening perancang kutha lan konsultan internasional, Profesor Greg Clark. Presentasi awal kasebut kanthi irah-irahan "Pariwisata kutha minangka kesempatan pangembangan", lan bakal nggambarake karakteristik utama sektor kasebut, nggambarake kepiye aset bisa dioptimalake lan eksternal bisa diminimalake. Presentasi nomer loro kasebut kanthi judhul "Miwiti maneh kutha sawise krisis" lan bakal nganalisis inisiatif sing bisa menehi kontribusi kanggo nguatake merek Barcelona.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov