24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kamboja Kanada Breaking News China Breaking News Industri Hospitality Investments News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

eTN Berita Singkat: Rosewood Phnom Penh, Bandara Qingdao, Air Canada

logo-warta-1
logo-warta-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas
  • Rosewood Phnom Penh dina iki mbukak, mapan ing Menara Ibukota Vattanac 39 lantai sing apik, dununge ana ing distrik budaya lan bisnis pusat ing sadawane Preah Monivong Boulevard.
  • Ing 2017, penerbangan 178,800 mangkat lan mlebu ing Bandara Internasional Qingdao Liuting.
  • Air Canada wis dijenengi Eco-Airline of the Year 2018.
    Print Friendly, PDF & Email
  • About penulis

    Kepala Editor Tugas

    Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov