Awards Warta Breaking Travel Warta Breaking Eswatini Warta Mewah News wong Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kepiye Eswatini dadi Tujuan Pariwisata sing Luwih Aman?

Kepiye Eswatini dadi Tujuan Pariwisata sing luwih Aman
Eswatini
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dina iki Otoritas Pariwisata Eswatini dianugerahi karo Seal Pariwisata sing luwih Aman by Jaringan Pariwisata Dunia (WTN)

Seal adhedhasar Prangko Plancongan Aman WTTC sing dianugerahi Eswatini lan penilaian awake dhewe.

CEO ETA sing bangga, Linda Nxumalo ujar eTurboNews:

Oswatini Otoritas Pariwisata (ETA) wis kerja sama karo WHO lan PBB uga Kementerian Kesehatan lan industri turis dhewe kanggo nggawe protokol lan pedoman kesehatan lan keamanan sing kuat sing saiki ditindakake industri pariwisata ing negara kasebut. Disokong dening WHO lan PBB, protokol kasebut ditetepake kanggo mesthekake manawa kabeh pengunjung ing negara kasebut bisa lelungan kanthi aman lan kanthi resiko minimal saka COVID-19. Minangka dukungan protokol kasebut, Eswatini dadi negara pertama ing Afrika kidul sing nampa persetujuan Perjalanan Aman WTTC lan ETA saiki ngluncurake Stamp ing industri ing Eswatini. ETA wis nuduhake manawa serius keamanan para turis lan wis njupuk kabeh langkah sing kasedhiya kanggo mesthekake yen Eswatini bisa dibukak lan dinikmati kanthi aman.

Seal Tourism Seal ”(STS) nyedhiyakake jaminan tambahan nalika lelungan sajrone wektu sing durung mesthi.

Segel STS nggawe kapercayan para wisatawan kanggo tujuan sing disenengi lan dadi simbol sing bisa dingerteni ing saindenging jagad sajrone wektu sing ora kepenak. Keselamatan lelungan gumantung saka panyedhiya lan panrima sing Ngenali kasunyatan kasebut.

Sing duwe segel nggambarake sing paling apik sajrone lelungan lan nduduhake ing saindenging jagad, yen lelungan sing luwih aman iku tanggung jawabe kabeh wong.

Sanajan nagara paling cilik ing daratan ing wilahan bumi kidul, lan negara paling cilik nomer loro ing Afrika bawana, Eswatini, biyen dikenal karo Swaziland, luwih saka ora duwe ukuran kanthi macem-macem atraksi lan kegiyatan.

Minangka salah sawijining raja sing isih kari ing Afrika, budaya lan warisan pancen wis nuwuhake ilmu ing kabeh aspek urip Swazi, supaya pengalaman sing ora bisa dilalekake kanggo kabeh wong sing ngunjungi. Uga wong sugih budaya, keramahan masarakat sing luar biasa nggawe kabeh pengunjung rumangsa disambut tenan lan aman banget. Tambah apik banget pemandangan saka gunung lan lembah, alas lan dataran; plus Satwa cadangan ing saindhenging negara sing dununge kanggo The Big Five; lan campuran festival modern lan tradisional sing apik, upacara lan acara, lan sampeyan duwe kabeh sing paling apik babagan Afrika ing sawijining negara cilik sing apik lan apik.

Laut Pariwisata sing luwih aman minangka inisiatif saka Jaringan Pariwisata Dunia: www.wtn.travel

Informasi liyane babagan program Seal Pariwisata sing Aman: www.safertourismseal.com

Luwih lengkap babagan Otoritas Pariwisata Eswatini: www.thekingdomofeswatini.com

Kepiye Eswatini dadi Tujuan Pariwisata sing luwih Aman
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.