Breaking News Hong Kong Breaking News Internasional Breaking News Jepang Breaking News Macau Breaking News Singapura Breaking Taiwan News Warta Breaking Travel China Breaking News budaya Industri Hospitality Warta Mewah Warta Industri Rapat News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Tokyo dadi tujuan utama kanggo lelungan Taun Anyar Cina ing 2018

Pilih basa sampeyan
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-3
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-3
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Tokyo nyalip Bangkok minangka tujuan nomer anyar Taun Anyar Tionghoa (CNY) kanggo para turis Asia ing taun 2018, gelar sing dianakake Bangkok suwene rong taun kepungkur.

Jepang wis njupuk telung titik paling dhuwur amarga Kyoto nggawe entri kaping pisanan lan Osaka munggah saka posisi 9 ing 2016 dadi tujuan paling dhuwur kaping 3 kanggo CNY 2018. Kutha kutha sing wis nguwasani rangking kanthi mung siji tujuan pantai - Phuket, Thailand - nggawe sepuluh paling dhuwur.

Daya tarik distrik Tokyo Yokohama Chinatown sing cedhak ing Tokyo - sing dadi acara rong minggu, kalebu pesta mundur, pertunjukan tari singa tradisional, parade, lan Festival Lentera - narik kawigaten para pelancong saka saindenging jagad, kanthi klompok pengunjung manca sing paling gedhe saka Taiwan (26%), Korea Selatan (15%) lan Daratan China (15%).

Sementara tujuan liyane kayata Singapura lan Chiang Mai nyuda peringkat rangking: saka papan nomer 3 ing 2016 nganti papan nomer 8 ing 2018 lan saka nomer 7 ing 2016 nganti nomer 12 ing 2018, masing-masing.

2016 2017 2018

1. Bangkok, Thailand 1. Bangkok, Thailand 1. Tokyo, Jepang
2. Tokyo, Jepang 2. Tokyo, Jepang 2. Bangkok, Thailand
3. Singapura 3. Kuala Lumpur, Malaysia 3. Osaka, Jepang
4. Kuala Lumpur, Malaysia 4. Taipei, Taiwan 4. Taipei, Taiwan
5. Taipei, Taiwan 5. Hong Kong 5. Seoul, Korea Selatan
6. Hong Kong 6. Seoul, Korea Selatan 6. Hong Kong
7. Chiang Mai, Thailand 7. Osaka, Jepang 7. Kuala Lumpur, Malaysia
8. Phuket, Thailand 8. Singapura 8. Singapura
9. Osaka, Jepang 9. Chiang Mai, Thailand 9. Kyoto, Jepang
10. Bali, Indonesia 10. Pattaya, Thailand 10. Phuket, Thailand

Sepuluh tujuan CNY paling apik kanggo para wisatawan Asia

DATA TRAVEL SEKOLAH:

Mainland China

Ing taun iki, Hong Kong gelut bali papan paling dhuwur saka Bangkok sing mudhun menyang papan nomer 3 kanggo para wisatawan China Daratan CNY iki. Sauntara kuwi, Phuket munggah ing papan paling populer nomer loro nalika para tamu golek preinan pantai sing luwih anget.

Negara sing paling populer kanggo para turis Cina Daratan yaiku Thailand, sing nduweni telung tujuan (Bangkok, Chiang Mai lan Phuket) sing tampil ing limang taun paling dhuwur saben taun.

2016 2017 2018

1. Bangkok, Thailand 1. Bangkok, Thailand 1. Hong Kong
2. Chiang Mai, Thailand 2. Hong Kong 2. Phuket, Thailand
3. Phuket, Thailand 3. Phuket, Thailand 3. Bangkok, Thailand
4. Hong Kong 4. Chiang Mai, Thailand 4. Tokyo, Jepang
5. Taipei, Taiwan 5. Tokyo, Jepang 5. Chiang Mai, Thailand
6. Tokyo, Jepang 6. Taipei, Taiwan 6. Taipei, Taiwan
7. Bali, Indonesia 7. Bali, Indonesia 7. Osaka, Jepang
8. Samui, Thailand 8. Osaka, Jepang 8. Sapporo, Jepang
9. Pulo Boracay, Filipina 9. Nha Trang, Vietnam 9. Bali, Indonesia
10. Singapura 10. Kyoto, Jepang 10. Pulo Boracay, Filipina

Sepuluh tujuan CNY paling apik kanggo para wisatawan China Daratan

China Daratan uga bakal nampani paling akeh pengunjung saka Hong Kong (29%) Taiwan (19%) lan Korea Selatan (18%).

Hong Kong

Seoul tetep dadi papan nomer siji kanggo para turis Hong Kong, nanging Jepang dadi babak besar ing taun 2018 kanthi enem tujuan sing ditampilake ing sepuluh, kayata Fukuoka, Sapporo lan Nagoya.

2016 2017 2018

1. Seoul, Korea Selatan 1. Seoul, Korea Selatan 1. Seoul, Korea Selatan
2. Taipei, Taiwan 2. Tokyo, Jepang 2. Tokyo, Jepang
3. Tokyo, Jepang 3. Taipei, Taiwan 3. Osaka, Jepang
4. Bangkok, Thailand 4. Osaka, Jepang 4. Taipei, Taiwan
5. Osaka, Jepang 5. Bangkok, Thailand 5. Bangkok, Thailand
6. Makau 6. Makau 6. Makau
7. Guangzhou, China 7. Guangzhou, China 7. Fukuoka, Jepang
8. Pattaya, Thailand 8. Sapporo, Jepang 8. Kyoto, Jepang
9. Singapura 9. Pattaya, Thailand 9. Sapporo, Jepang
10. Pulo Utama Okinawa, Jepang 10. Kyoto, Jepang 10. Nagoya, Jepang

Sepuluh tujuan internasional CNY kanggo para wisatawan Hong Kong

Singapore

Nalika nerangake lelungan CNY, wong Singapura milih tujuan ing Asia Tenggara sing cedhak, sing kalebu wolung sepuluh tujuan paling dhuwur saben taun. Pulo Batam, Bangkok lan Johor Bahru wis menang telung papan paling dhuwur ing tujuan Taun Anyar Imlek wiwit 2016.

Pelancong Singapura nempuh pantai liwat CNY, dene Tokyo, Taipei lan Bangkok minangka tujuan internasional sing paling populer.

2016 2017 2018

1. Pulo Batam, Indonesia 1. Pulo Batam, Indonesia 1. Pulo Batam, Indonesia
2. Bangkok, Thailand 2. Johor Bahru, Malaysia 2. Bangkok, Thailand
3. Johor Bahru, Malaysia 3. Bangkok, Thailand 3. Johor Bahru, Malaysia
4. Kuala Lumpur, Malaysia 4. Kuala Lumpur, Malaysia 4. Kuala Lumpur, Malaysia
5. Malaka, Malaysia 5. Malaka, Malaysia 5. Malaka, Malaysia
6. Bali, Indonesia 6. Bali, Indonesia 6. Bali, Indonesia
7. Pulo Bintan, Indonesia 7. Tokyo, Jepang 7. Tokyo, Jepang
8. Phuket, Thailand 8. Phuket, Thailand 8. Taipei, Taiwan
9. Tokyo, Jepang 9. Pulo Bintan, Indonesia 9. Phuket, Thailand
10. Hong Kong 10. Taipei, Taiwan 10. Pulo Bintan, Indonesia

Sepuluh tujuan internasional CNY kanggo para turis Singapura

Taiwan

Nalika para turis Taiwan seneng nginep lan njelajah Taiwan, para pengunjung sing golek pengalaman internasional luwih milih Jepang amarga perayaan CNY karo Tokyo sing duwe tujuan nomer siji wiwit taun 2016. Tujuan liyane ing Jepang - Okinawa, Osaka lan Kyoto - uga katon ing sepuluh CNY paling dhuwur kanggo taun 2018.

2016 2017 2018

1. Tokyo, Jepang 1. Tokyo, Jepang 1. Tokyo, Jepang
2. Kaohsiung, Taiwan 2. Taipei, Taiwan 2. Taipei, Taiwan
3. Taipei, Taiwan 3. Taichung, Taiwan 3. Kaohsiung, Taiwan
4. Osaka, Jepang 4. Kaohsiung, Taiwan 4. Taichung, Taiwan
5. Taichung, Taiwan 5. Osaka, Jepang 5. Osaka, Jepang
6. Tainan, Taiwan 6. Tainan, Taiwan 6. Seoul, Korea Selatan
7. Bangkok, Thailand 7. Seoul, Korea Selatan 7. Tainan, Taiwan
8. Kyoto, Jepang 8. Kyoto, Jepang 8. Okinawa Pulo utama, Jepang
9. Hualien, Taiwan 9. Hualien, Taiwan 9. Kyoto, Jepang
10. Seoul, Korea Selatan 10. Yilan, Taiwan 10. Bangkok, Thailand

Sepuluh tujuan CNY paling apik kanggo para turis Taiwan

Taiwan duwe sepertiga wisatawan sing asale saka Daratan China, 19% asale saka Hong Kong lan Korea Selatan (16%) CNY iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov