Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Sail liwat Sejarah: Lacak Pertempuran Baltik WWII nalika Pelayaran Mewah

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-4
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-4
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Amarga minat ing plancongan kapal cilik lan lelungan pendhidhikan terus saya tuwuh, Museum Nasional WWII ing New Orleans nggunakake tren kanthi ngembangake lelungan sing nglacak acara ing Perang Dunia II nalika menehi kemewahan lan akses sing durung dingerteni kanggo para tamu sing ngerti. Perjalanan paling anyar yaiku Tyranny on Two Fronts, program pendaratan lan plancongan sangang wengi kanthi panulis lan sejarawan terkenal Alexandra Richie. Perjalanan kasebut njelajah web aliansi sing kusut ing pesisir Laut Baltik nalika Perang Dunia II.

Kanthi akomodasi ing megayacht mewah Le Soléal, para tamu bakal lelayaran saka Stockholm, Swedia menyang Copenhagen, Denmark kanthi plabuhan ing Helsinki, Finlandia sing kaya sejarah; Petersburg, Rusia; lan Tallinn, Estonia. Tamu plancongan kanthi gaya, kanthi balkon ing saben kabin lan masakan Prancis-inspirasi suwene pitung wengi. Sadurunge numpak kapal, akomodasi diwenehake kanggo rong sore ing Grand Hôtel Stockholm bintang lima sing bersejarah lan sawise pelayaran ing sawijining sore ing Hotel D'Angleterre ing Kopenhagen.

Rencana perjalanan sing unik lan khas sing dikembangake dening Museum WWII Nasional nyedhiyakake eksplorasi kutha-kutha utama lan acara-acara ing Baltik sing dadi peran penting kanggo nyipta asil Perang Dunia II. Kanthi keahliane ing Eropa Tengah lan Baltik, kehadiran Dr. Richie bakal menehi wawasan sing penting babagan wilayah kasebut liwat diskusi lan interaksi saben dina. Tamu bakal paham luwih jero babagan kahanan siji-sijine gaya sing ditangani Skandinavia lan negara-negara Baltik ing taun-taun awal perang. Karo diktator brutal ing kalorone, Swedia, Norwegia, lan Finlandia kepepet ing tengah lan kudu ngandelake negosiasi kompleks lan aliansi sing kompleks kanggo kaslametan - lan perjalanan iki ngunjungi akeh wilayah sing penting sajrone wektu iki. .

Sing nggawe pelayaran iki paling luar biasa yaiku sambungan lan interaksi sing urip bebarengan direncanakake sajrone program. Saliyane akses sing durung tau ana ing arsip Museum WWII Nasional lan kunjungan menyang situs-situs utama sajrone kunjungan, tamu duwe akses full-time menyang Dr. Richie, sing nuntun grup kasebut liwat lokasi sing ana ing itinerary.

Menehi keahliane ing bidang kasebut, salah sawijining karya Ms. Richie paling anyar, Warsawa 1944, dadi buku sing paling laris ing Polandia lan menang Hadiah Newsweek Teresa Toranska kanggo nonfiksi Best 1, uga Hadiah Kazimierz Moczarski kanggo Best Buku Sejarah ing Polandia 2014.

"Saka mandheg kaya ibukutha pisanan sing tiba ing Jerman Jerman ing taun 1940 nganti politikus njaga netralitas ing konflik kasebut, Tyranny on Two Fronts pancen tur ing jejere layar bersejarah karo salah sawijining panguwasa sing paling misuwur ing donya wilayah lan periode wektu. ”

Sorotan tambahan itinerary kalebu:

• Ngunjungi situs sing penting ing Perang Musim Dingin kaya St. Petersburg, Rusia, adegan salah sawijining pengepungan paling dawa lan paling ngrusak ing sejarah.

• Mungkasi ing Museum Mannerheim ing Helsinki, Finlandia, yaiku omahé Carl Gustaf Emil Mannerheim, pimpinan militer Finlandia nalika Perang Dunia II lan mantan presiden Finlandia.

• Lan njelajah museum lan bekas kunjara ing Tallinn, Estonia, ing kana masarakat ditindhes karo rong pendhudhukan kasar.

Nganti sangang wengi, wiwit tanggal 6 nganti 15 Juni 2018, Tyranny on Two Fronts regane $ 10,495 saben wong, adhedhasar pendhudhukan kaping pindho. Regane kalebu pitung wengi ing dhuwur pesawat Le Soléal megayacht kalebu dhaharan lan hadiah; telung bengi ing hotel mewah sadurunge lan sawise pelayaran; dolan ing pesisir sing dijadwalake; transfer bandara; lan akeh kegiyatan tambahan kaya sing ditampilake ing itinerary lengkap.