Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Breaking Zambia News Warta Industri Rapat Rilis pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Ekspo Plancongan Zambia: Luwih gedhe lan luwih apik

Pilih basa sampeyan
zambia
zambia
ditulis dening editor

Ekspo Plancongan Zambia diwiwiti maneh ing Pusat Konferensi Internasional Mulungushi wiwit tanggal 12-14 April 2018.

Bakal ana luwih saka 60 Pembeli Internasional sing melu sing pengin ngobrol karo perwakilan saka perusahaan pameran babagan produk lan layanane.

Penawaran Menehi Nunggu Sampeyan

Taun iki, Ekspo Perjalanan Zambia nawakake jamur pameran sing apik kanggo para pedagang, dhaptar vendor ing situs web Expo Travel Zambia, kesempatan kanggo melu bisnis ing rapat bisnis, lan macem-macem fungsi jaringan.

Ruang pameran kanthi cepet didol amarga 23 saka 50 pameran wis dijupuk dening perusahaan terkenal. Aja lali kasempatan sampeyan ing pangenalan internasional lan ekspos. Pesen Ruang sampeyan saiki kanthi isi ing formulir registrasi online ing kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.