Austria ing antarane 6 pasar utama Seychelles ing wiwitan taun 2018

Penumpang-nurun-ing-Seychelles-on-the-inaugural-Austria-Airline-pesawat
Penumpang-nurun-ing-Seychelles-on-the-inaugural-Austria-Airline-pesawat
ditulis dening editor

Nalika Jerman njaga posisi minangka pasar pariwisata utama Seychelles ing wiwitan taun 2018, pasar basa Jerman liyane - Austria - uga nuduhake manawa ana potensial dadi pasar penting kanggo negara kasebut.

Sawise ngirim 8,720 pengunjung menyang Seychelles ing 2017, Austria wis ngirim 68 persen luwih akeh turis ing negara pulo kasebut nganti saiki ing 2018.

Miturut Biro Statistik Nasional, Austria saiki dadi pasar nomer enem sing wis ngirim 1,712 pengunjung menyang Seychelles nganti 11 Februari 2018.

Ing ndhuwur 68 persen ing ndhuwur nomer pengunjung taun kepungkur kanggo periode sing padha, iki uga nuduhake kenaikan 118 persen saka angka 2016.

Wigati dicathet menawa Austria nampa dorongan tambahan ing link udhara menyang Seychelles ing pungkasan Oktober 2017, nalika maskapai nasional, Austrian Airlines, ngluncurake penerbangan non-stop sapisan saben minggu menyang Nusantara Samudra Hindia.

Salajengipun, November lan Desember nyathet 1,183 lan 1,074 pengunjung Austria, minangka jumlah pengunjung paling gedhe sing dicathet saka negara Eropa Kulon kanggo taun 2017.

Saiki ana pangarep-arep supaya layanan non-stop sing bakal teka saka Zurich dening maskapai luang Swiss, Edelweiss Air bakal mbantu ngembangake pasar pariwisata Swiss, yaiku pasar liyane sing nganggo basa Jerman.

Edelweiss Air disetel kanggo miwiti layanan penerbangan sapisan saben minggu antarane Swiss lan Seychelles tanggal 22 September 2018.

Swiss ngirim 12,422 pengunjung ing 2017 lan nganti saiki wis ngirim 1,148 turis menyang Seychelles nganti saiki ing 2018, yaiku 32 persen ing ndhuwur angka taun kepungkur kanggo periode sing padha.

Kepala eksekutif Dewan Pariwisata Seychelles, Sherin Francis ujar: "Sanadyan prediksi prematur kanggo nggawe prediksi, kita ngarepake manawa pasar bakal luwih apik kanthi penerbangan musim dingin sing ditambahake lan upaya ekstra ditindakake kanggo ngunggahake profil Seychelles. ing pasar Swiss."

Direktur STB kanggo Jerman, Austria & Swiss, Edith Hunzinger ujar manawa kantore pancen wis ngerteni minat gedhe ing tujuan saka Austria lan Swiss, liwat email lan telpon.

"Iki nandheske yen implementasine intensif saka aktivitas marketing sing ora kaetung sajrone taun-taun kepungkur saiki nuduhake asil sing apik banget lan bermanfaat," ujare Mrs Hunzinger.

Kantor Dewan Pariwisata Seychelles ing Frankfurt bakal ngrampungake rencana kanggo kegiatan pemasaran liyane, kalebu lokakarya, lelungan media lan acara konsumen sing bakal ditindakake ing kutha-kutha utama, ing Austria lan Swiss, kanggo ndhukung lan promosi Austrian Airlines lan Edelweiss Air.

Rencana kasebut bakal dirampungake sajrone Pameran Dagang Perjalanan ITB Berlin sing bakal teka sing dijadwalake tanggal 7 nganti 11 Maret 2018.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.