24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Pamrentah News wong Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Dewan Pariwisata Belize ngunggahake $ 59,934 kanggo Dana Bantuan CTO

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-11
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-11
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dewan Pariwisata Belize (BTB), kanthi kolaborasi karo para pemangku kepentingan industri pariwisata, nglumpukake US $ 59, 934.00 (Bz $ 119,868.00) minangka bagean saka Dolar kanggo kampanye Dana Bantuan Karibia. Dana kasebut digawe kanggo mbantu korban Topan Irma lan Maria, sing ngancurake akeh negara Karibia ing wulan September taun lalu.

Esuk iki Ibu Karen Pike, Direktur Pemasaran lan Hubungan Industri BTB, mriksa cek kasebut menyang Pak Hugh Riley, Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Karibia (CTO) sajrone konferensi pers virtual sing dianakake CTO ing Barbados.

Nalika menehi cek, Mbak Pike ujar manawa "nalika entuk warta babagan Kampanye Dana Bantuan Karibia, kita langsung melu amarga ora mung tumindak sing bener, nanging uga amarga kita kabeh ing Karibia maneh malah luwih cedhak kanggo upaya gabungan kanggo nulungi wong-wong sing butuh. ” Dheweke nambahake: "Minangka bagean saka Dolar kanggo Kampanye Dana Bantuan Karibia, BTB nyedhaki kabeh negara Belize liwat media, siaran pers, situs web BTB lan jaringan distribusi warta."

Wangsulane, Sekretaris Jenderal ujar, "kita matur nuwun marang sampeyan Belize atas jeneng kabeh kulawarga Karibia." Sajrone konferensi pers, ringkesan babagan negara industri pariwisata ing Karibia uga ditampilake.

Minangka bagean saka Dolar kanggo Kampanye Dana Bantuan Karibia, saben pemangku kepentingan pariwisata sing melu nyumbang $ 1 kanggo saben tamu; BTB banjur menehi sumbangan kanthi nyumbang $ 1 kanggo saben turis tekan wulan Oktober, mula nggawe efek multiplier. Inisiatif BTB didhukung dening Asosiasi Industri Pariwisata Belize (BTIA), Asosiasi Hotel Belize (BHA), Tropic Air, Perusahaan Konsesi Bandara Belize (BACC), Operator Tur, taksi banyu, lan hotel liyane.

Sajrone minggu kaping pisanan September, Hurricane kategori 5 ngalahake pirang-pirang negara Karibia ing Pulo Leeward sisih lor lan Karibia sisih lor sing isih gedhe banget. Akeh warga negara kasebut sing ora duwe omah, ora duwe panganan, tenaga, banyu lan barang-barang dhasar. Rong minggu mengko, Topan Maria ngetutake jalur sing padha lan nambah tingkat kerusakan sing nyebabake akeh negara kasebut ngalami kahanan sing ora kepenak. Karibia gumantung karo pariwisata minangka cara utama kanggo slamet lan karusakane angin topan loro kasebut nyebabake ekonomi negara-negara sing kena pengaruh, sing bisa mbutuhake sawetara wulan utawa bisa uga pirang-pirang taun.

BTB lan para pemangku kepentingan pariwisata Belize seneng banget amarga bisa menehi sumbangan marang Dana Bantuan Karibia lan njupuk kesempatan iki kanggo menehi matur nuwun kanthi tulus marang kabeh pihak sing duwe kepentingan Belizean lan organisasi sing nyumbang kanthi murah supaya bisa gampang mulihake dalan negara adhine Karibia kita.

Miturut CTO, udakara US $ 135,000.00 dikumpulake dening Kampanye Dana Bantuan Badai Karibia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov