Kepulauan Cayman: 2018 teka diwiwiti kanthi rekor wiwitan

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-12
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-12
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Sasampunipun taun pemecah rekor 2017 babagan kedatangan udara lan pelayaran menyang Kepulauan Cayman, para rawuh ing taun 2018 diwiwiti kanthi wiwitan rekor. Jumlah pengunjung stayover 39,185 kacathet ing wulan Januari, tambah 23.87 persen dibanding taun 2017. Iki nuduhake Januari paling apik ing sejarah kedatangan sing kacathet lan minangka wulan kaping wolu kaping berturut-turut (Juni 2017 nganti Januari 2018) tuwuhing rekor. Wutah 23.87 persen minangka kenaikan persen paling dhuwur ing wulan Januari sajrone 12 taun lan 13.9 persen luwih dhuwur tinimbang Januari 2015, Januari paling dhuwur sadurunge ing sejarah sing direkam.

January figures can be attributed to growth predominantly in key markets such as the United States, which saw increases in all regions. Of significant note, the West Coast saw the highest growth recording 63 percent increase over 2017. The Southwest recorded 1,270 additional stayover visitors, or 46.98 percent increase over 2017; while the Midwest region recorded 1,770 additional stayover visitors, or 27.40 percent increase over 2017. Canada also recorded growth of 13.47 percent growth over January 2017. This represents the best January in recorded history for Canada with a total of 3,353 stayover visitors. Efforts to tap into the Latin American market continue to be fruitful as both South America and Central America increased by 25 and 35 percent respectively. A total of 218,430 cruise passengers visited the Cayman Islands in January, an increase of 20 percent over January 2017.

Wutah berkelanjutan diarepake ing wulan ngarep amarga warga lan tamu uga padha siyap ngrayakake karnaval nasional warna-warni lan budaya Batabano, uga CayMas lan Braccanal. Departemen Pariwisata Kepulauan Cayman ngluncurake Musim Panas Mung ing promosi Cayman, sing taun iki ngupayakake nggunakake posisi Cayman dadi Ibukota Kuliner Karibia. Promosi kasebut ngundang kulawarga kanggo ngrasakake macem-macem masakan sing kasedhiya ing pulau kanthi dhaptar koki lokal sing apik lan kalebu pengalaman epicurean sing bisa dikoleksi kanggo sing paling enom uga sing golek kuliner asli. Kanthi mitra akomodasi sing nawakake wengi gratis kaping papat, Departemen Pariwisata siyap ndhukung promosi sing kuat iki liwat pemasaran strategis lan multi-media ing Amerika Serikat.

"Peningkatan kunjungan terus-terusan bukti yen negara industri pariwisata kita kuwat," ujare Wakil Perdana Menteri lan Menteri Pariwisata, Yang Terhormat Musa Kirkconnell. "Aku optimis yen terus dalan iki, 2018 bakal dadi taun pemecah rekor liyane kanggo para rawuh lan Kapuloan Cayman bakal entuk manfaat saka pertumbuhan ekonomi sing bisa dibanggakake kabeh. Aku ngucapake matur nuwun marang Departemen Pariwisata lan kabeh mitra pariwisata amarga menehi kontribusi terus kanggo industri sing padhang iki.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Kepala Editor Tugas

Kepala editor Tugas yaiku Oleg Siziakov