Warta Pecah Andorra Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat rapat News wong Olahraga Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

UNWTO: Profesional pariwisata kanggo ngrembug babagan model perhotelan tujuan gunung ing Andorra

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-3
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-3
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Edisi kaping 10 Kongres Dunia Pariwisata Salju lan Gunung bakal diwiwiti tanggal 21 nganti 23 Maret 2018 ing Andorra, kanthi judhul "Mbentuk Masa Depan Perhotelan ing Tujuan Gunung". Kongres diatur dening Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO), Pamrentahan Andorra lan Komune Escaldes-Engordany. Acara kasebut, sing dianakake saben rong taun, ngrayakake ulang taun kaping rong puluh taun iki.

Rapat kasebut bakal nggabungake macem-macem profesional turisme, wiwit saka manajer tujuan pariwisata gunung nganti para wirausahawan ing sektor akomodasi.

Edisi iki bakal ditampilake udakara telung puluh pamicara internasional lan bakal diresmikake dening Antoni Martí, Kepala Pamaréntah Andorra, Zurab Pololikashvili, Sekretaris Jenderal UNWTO, lan Trini Marín, Walikota Escaldes-Engordany.

Konsep anyar 'hospitality'

Sajrone Kongres, para peserta bakal ngatasi topik kayata reposisi akomodasi pariwisata, tantangan perhotelan, pengaruh layanan turis platform anyar utawa ekonomi sing nuduhake, intelijen buatan, lan pelatihan minangka elemen kunci kanggo sukses tujuan.

Acara kasebut bakal disusun ing enem sesi, sing bakal dianakake tanggal 21 lan 22 Maret ing Pusat Kongres Andorra la Vella. Dina Jumuah, 23 Maret, kunjungan teknis bakal kalebu tur fasilitas anyar ActuaTech ing Caldea-Inúu, uga macem-macem kegiatan santai.

Kongres Dunia Pariwisata Salju lan Gunung

Kongres Dunia Pariwisata Salju lan Gunung lair minangka inisiatif saka UNWTO, Pamrentahan Andorra lan pitung Komune Andorra, kanthi tujuan nggawe forum permanen kanggo diskusi babagan pembangunan lan keberlanjutan pariwisata ing wilayah pegunungan. Dianakaké saben rong taun.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov