Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Industri Rapat rapat Warta Mecah Monako News wong Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur USA Breaking News

Pangeran Albert II kanggo ngelingi kelairan Putri Monako sing lair saka AS ing New Orleans

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-13
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-13
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Waris ayu sing dilahirake ing Kuartal Prancis New Orleans ing taun 1857 sing nikah karo Kedaulatan Monako, Pangeran Albert I, bakal dikenang wulan ngarep nalika Kedaulatan Pangeran saiki, Pangeran Seri Albert II II saka Monako, ngunjungi Big Easy kanggo mbukak plak ing papan dununge - sing cocog, ing Royal Street.

Meh 70 taun sadurunge ikon pemenang Academy-Award ing Filadelfia, Grace Kelly, nikah karo Pangeran Rainier III lan dadi Putri Grace, Miss Marie Alice Heine, omah-omah karo Pangeran Albert I ing taun 1889 ing Paris, dadi Puteri Mulia Alice saka Monaco.

Pengumuman kunjungan Pangeran Albert mbesuk digawe dina iki dening Duta Besar Monaco ing Amerika Serikat, Maguy Maccario Doyle, nalika njlentrehake Monako njupuk New Orleans, seri acara seminggu sing saiki ditindakake nganti tanggal 25 Februari kanggo menehi tandha hubungan utama ing antarane Principalality. lan New Orleans, lan minangka "hadiah" ulang tahun kaping 300 kanggo kutha kasebut.

"Kanggo ngrayakake ikatan bersejarah lan budaya ing perayaan sing penting iki, aku seneng ngumumake manawa Kedaulatan kita, Pangeran Albert, Pangeran Albert ll saka Monako, bakal teka wulan ngarep menyang New Orleans kanggo ngumumake plak kanggo mengeti papan kelairan Alice, Putri saka Monaco, sing dadi garwane simbah, Pangeran Albert I, "ujare Maccario Doyle.

"Minangka persiyapan kanggo kunjungan resmi iki, kita bakal nampilake (nganti tanggal 25 Februari) warisan seni lan budaya Monaco uga rasa kuliner, lan aku seneng bisa bali, kaping pisanan ing dasawarsa iki, rombongan sing duwe bakat saka Les Ballets de Monte Carlo. Iki minangka penghormatan khusus kanggo Monaco dadi salah sawijining negara pertama sing menehi penghargaan kanggo banding langgeng Kota Crescent nalika ulang taun kaping 300, "jarene.

"Kita seneng banget yen duwe Principality Monaco sing melu New Orleans Tricentennial," ujare Walikota New Orleans Mitchell Landrieu. "Nalika ngrayakake 300 taun ing New Orleans, kita bakal ngelingi hubungan budaya antarane Kutha lan Monako. Aku luwih seneng matur nuwun marang Duta Besar Maccario Doyle lan Asosiasi Balet New Orleans sing wis ngatur kegiatan ing minggu iki, lan aku ngajak kabeh wong supaya ngrasakake acara-acara hebat kasebut. "

Serangkaian acara Monako ing New Orleans 2018 diatur lan diwenehi dening Kedutaan Besar Monaco ing Washington, DC lan Konsulat Jenderal Monako ing New York, kanthi dhukungan saka Konsulat Kehormatan ing New Orleans. Kanthi panuwun khusus kanggo Les Ballets de Monte-Carlo, Asosiasi Balet New Orleans, Hotel Hyatt Regency New Orleans, NOPSI Hotel New Orleans, Angela King saka Angela King Gallery, Monte-Carlo SBM, Perusahaan Pameran New Orleans (NOCCI), kantor saka Walikota New Orleans, Mark Romig, Perhiasan Alex Soldier, lan Princess Grace Foundation-USA.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov