24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Mali News transportasi News Wire Plancongan

Corsair nunjuk GSA ing Mali

corsair
corsair
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Maskapai penerbangan Prancis CorsAir milih APG, dadi Perwakilan Umum (GSA) ing Mali.

"APG seneng banget lan diajeni kanggo makili CORSAIR ing Mali. Aku yakin manawa tim profesional ing lapangan bakal njamin sukses penerbangan lan penerbangan anyar ing pasar iki "ujare Sandrine de SAINT SAUVEUR - CEO & Presiden - APG Inc. Ing 30 Januarith, 2018 Corsair makarya ing antarane Paris-Orly lan Bamako-Modibo Keita minangka bagean saka kesepakatan nuduhake kode sing digawe ing dina sing padha: minangka langkah pertama, frekuensi dina Selasa bakal dioperasikake dening Corsair, yaiku dina Senen, Rebo lan Minggu tetep karo Aigle Azur. Corsair bakal ngoperasikake frekuensi kaping pindho ing dina Minggu wiwit April, nggawa total limang penerbangan sing dioperasikake saben minggu dening rong maskapai antara ibukota Prancis lan Malia. Mitra anyar nerangake manawa penyebaran iki "bakal ngidini para pelanggan kalorone entuk manfaat saka pilihan sing luwih akeh babagan fleksibilitas lan kombinasi tarif saka bandara Paris-Orly menyang Mali". Uga amarga kesepakatan iki, kaloro perusahaan kasebut "bakal bisa narik kawigaten para pelanggan anyar lan nanggapi salah sawijine permintaan klien afinitas sing ana ing antarane Paris lan Bamako lan, ing pihak liya, kanggo para pelanggan bisnis kanthi luwih akeh tawaran fleksibel amarga tambah akeh penerbangan langsung.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.