Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments Warta Mewah News Breaking Mozambik News Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Lounge eksklusif anyar diresmekake ing Bandara Internasional Maputo

0a1a1a1a1a
0a1a1a1a1a
ditulis dening Kepala Editor Tugas

National National Mozambique (FNB) lan National Aviation Services (NAS) bubar ngresmakake ruang santai kontemporer eksklusif ing terminal Internasional Bandara Internasional Maputo. FNB Lounge dening Pearl assist nawakake papan modern lan mewah kanggo para tamu supaya bisa santai lan santai, mangan utawa golek gaweyan sadurunge budhal.

Lounge FNB dening Pearl assist, resmi diresmikake dening Jenderal João Martins de Abreu, Ketua lan Chief Executive Officer, Institut Penerbangan Sipil Mozambik, Emanuel Chavez, Ketua Aeroportos de Moçambique (ADM), Paulo Pereira, Wakil Direktur Jenderal FNB Mozambik lan David Henderson, Kepala Petugas Komersial Grup, NAS.

Dioperasikake dening NAS Pearl assist, Lounge FNB dununge ing lantai pisanan terminal keberangkatan Bandara Internasional Maputo lan nyedhiyakake pelanggan Platinum lan Black Card Limited FNB lan First Rand. Sing duwe kertu bisa ngakses ruang tunggu kanthi menehi kertu kredit utawa debit FNB utawa First Rand sing bener lan pas mlebu internasional.

Lounge FNB 250 meter persegi sing dirancang dening NAS, nggabungake desain kelas dunia lan fasilitas hiburan seni kanggo kenyamanan para tamu. Lounge bisa nyedhiyakake 55 tamu kanthi kapasitas lengkap. Kanthi macem-macem pilihan panganan lan ngombe sing adhem lan adhem, Wi-Fi gratis, pusat bisnis, pilihan bahan maca, fasilitas shower uga area hiburan sing beda kanggo bocah, FNB Lounge dirancang kanggo dadi tamu paling apik .

NAS saiki makaryakke 31 ruang tunggu ing saindenging Afrika, Timur Tengah lan Asia, ing bandara utama ing negara kaya Kuwait, UAE, Mesir, Maroko lan Rwanda.

Henderson ujar, "Kita seneng bisa kerja bareng karo FNB kanggo mbukak ruang kontemporer sing pertama ing Bandara Internasional Maputo. Nalika kita ngerteni tambah akeh investasi asing ing negara kasebut, luwih penting nawakake fasilitas kelas internasional kanggo para wisatawan lokal uga internasional. Kanthi keahlian NAS ing manajemen ruang santai, investasi menyang sumber daya lan tim layanan sing dipilih, mesthine bakal menehi pelanggan FNB, uga tamu liyane sing paling apik babagan kenyamanan lan kemewahan. "

Pereira negesake manawa lembagae duwe komitmen kanggo ngluwihi pangarepan industri nalika adaptasi kanthi terus-terusan.

Miturut Pereira, pangguna Lounge bakal ditugasake manajer khusus kanggo pitulung lan uga bakal nampa kertu individu kanthi chip khusus lan nomer pin kanggo nggampangake pembayaran online. "Kita terus sinau ing pasar Mozambik lan takon" kepiye bisa mbantu sampeyan? ", Minangka upaya kanggo ngenalake produk lan solusi sing luwih inovatif menyang pasar Mozambik," dheweke rampung.

Lounge saka klompok FirstRand (sing kalebu FNB Mozambik) wis ana ing negara-negara kayata Namibia, Zambia, Botswana lan Afrika Selatan lan dirancang kanggo dadi tamu paling apik.

Bukaan ruang tunggu, minangka bagean saka strategi revitalisasi lan modernisasi layanan institusi finansial kanggo para pelanggan, uga posisi perusahaan anyar, kanthi motto "out of the ordinary bank". Iki minangka asil saka posisi anyar FNB Mozambik, kanthi tujuan nawakake kenyamanan, kenyamanan lan keunggulan sing luwih gedhe, dadi luwih kaya institusi perbankan inovatif lan siyap nggawe solusi sing cocog karo kabutuhane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov