24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Investments Warta Mewah News Warta Breaking Panama Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Debut Hotel & Resor Koleksi Mewah ing Panama

0a1a1a1a1a1a1a
0a1a1a1a1a1a1a
ditulis dening Kepala Editor Tugas

The Luxury Collection Hotels & Resorts dina iki ngumumake debut merek ing Panama kanthi dibukak The Santa Maria, Hotel mewah Koleksi & Resort Resor, Kutha Panama, sawetara menit saka pusat kutha ibukutha. Oasis kutha sing dioperasikake dening Bristol Hospitality Group, The Santa Maria minangka resor Koleksi Mewah bintang lima sing nyedhiyakake pengalaman luar biasa kanggo para turis sing pengin golek sesambungan asli menyang tujuan kasebut. Kanthi bukaan sing nyenengake iki, The Luxury Collection ngembangake jejak ing Amerika Selatan sing saiki makaryakke enem hotel lan resort pribumi sing unik lan asli.

"We seneng ngenalake The Santa Maria Hotel & Golf Resort - properti pertama koleksi mewah ing Panama lan portal kanggo lanskap lan warisan sing apik ing papan sing dituju," ujare Mitzi Gaskins, Pemimpin Merek Global, The Luxury Collection. "Panama minangka lokasi sing dikarepake para panjelajah global sing golek pengalaman lelungan asli, lan kita seneng ngundang tamu kanggo njelajah tujuane liwat lensa The Luxury Collection."

Dumunung ing lingkungan eksklusif ing jejere taman bisnis Costa del Este lan Santa Maria lan mung sawetara menit saka bandara lan pusat kutha Panama City, Santa Maria Koleksi Mewah siyap kanggo ningkatake lanskap perhotelan mewah ing tujuan kasebut.

"Panama dikenal minangka 'Persimpangan Dunia' amarga sugih banget karo sejarah, tengara sing menehi inspirasi, lan kaendahan alam," ujare Fidel Reyes, manajer umum The Santa Maria. "Kita ngarep-arep nampani tamu kanthi pendekatan sing apik kanggo keramahan lan layanan sing apik."

Canggih, modern, lan anget, desain interior hotel ngimbangi sejarah lan budaya tujuan kanthi mebel lan dekorasi sing digawe kanthi apik, kalebu perpustakaan sing diisi karo buku-buku babagan budaya lokal Panama kanthi tliti.

Lokasi resor ing Kutha Panama nawakake akses tamu menyang sawetara obyek wisata budaya sing unik, kalebu Casco Viejo, Terusan Panama sing misuwur ing saindenging jagad, Museum Biodiversitas sing dirancang dening Frank Gehry, lan pulau lan alas tropis sing apik banget.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov