Wisata sing Bisa Diakses Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News

Acara Premier kanggo wong diwasa 50 utawa luwih

wisata
wisata
ditulis dening editor

Las Vegas Review-Journal dadi tuane Festival Plancongan sing kaping pisanan bebarengan karo Expo Agewell dina Setu, 14 April. Festival Plancongan bakal nduwe tujuan, jalur pelayaran, hotel, resort kasino, tur, maskapai, atraksi lan pengalaman lan liya-liyane. peserta pameran kaya Pulo Big Hawai'i, Costa Rica, Discover Klamath, Perjalanan Prestige, Liburan Bluegreen, Perjalanan Kenangan Enchanted, Laughlin lan Konvensi Las Vegas lan Otoritas Pengunjung.

Festival Perjalanan, diantisipasi bisa narik luwih saka 8,000 pamiarsa, nambahake Joseph Rosendo menyang jajaran presenter. Rosendo, pemenang Emmy Award kaping enem ing Televisi Publik Amerika “Travelcope Joseph Rosendo,” bakal nyritakake babagan kepiye lelungan bisa dadi pengalaman sing ngowahi urip. Kajaba iku, Festival Plancongan bakal nampilake hiburan gratis dening para pemain Las Vegas, Murray SawChuck, The Bronx Wanderers, lan Miss Hawai'i Aloha 2018.

Maca artikel lengkap ing kene.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.