China Breaking News budaya Warta Industri Rapat rapat News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Shanxi Nampilake Pesona Budaya lan Pariwisata Anyar

Draft otomatis
Gambar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Mart International Travel Mart 2020 (CITM 2020), disponsori dening Menteri Budaya lan Pariwisata, Administrasi Penerbangan Sipil China, lan Pamrentah Rakyat Kota Shanghai, bakal diwiwiti ing Pusat Ekspo Internasional Internasional Shanghai wiwit tanggal 16 nganti 18 November .

Kanthi tema "Peradaban Kuno China · Pemandangan Indah Shanxi", Departemen Budaya lan Pariwisata Provinsi Shanxi bakal nampilake sumber daya lan produk pariwisata budaya Shanxi sing akeh, kayata "telung warisan donya" lan telung sektor pariwisata sing "Kuning Kali, Tembok Agung, lan Pegunungan Taihang ", nuduhake pesona sing unik kanggo kabeh jagad.

Provinsi Shanxi, sing dikenal minangka salah sawijining buaian peradaban Tiongkok lan salah sawijining provinsi utama budaya Tiongkok, wis menehi akeh papan, situs sejarah, lan khazanah budaya ing sejarah ewu taun suwene. Crita Yao, Shun lan Yu lan situs sejarahe wis mbuktekake manawa iku papan pertama sing diarani "China". Gunung Wutai, tanah suci agama Buddha, Kutha Kuno Pingyao, lan Grottoes Yungang, salah sawijining omah khas seni ukir watu kuno paling gedhe, yaiku Situs Warisan Dunia ing Shanxi. Tembok Agung, minangka simbol budaya China sing paling dingerteni, udakara 8,851 km (5500.3 mi), kanthi 3,500 km (2175 mi) sing ana ing Provinsi Shanxi. Apa maneh, warisan budaya lan pesta panganan sing ora bisa ditemokake ing saindhenging Shanxi nggawe citra pariwisata budaya dadi luwih sugih lan luwih urip.

Kita yakin manawa Departemen Budaya lan Pariwisata Provinsi Shanxi bakal nggawa peradaban Tiongkok kuno Shanxi lan pemandangan sing apik kanggo wong-wong saka omah lan luar negeri kanthi asil sing apik banget ing mart.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.