Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education News Warta Breaking Qatar tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways ngluncurake program global eksklusif pertama kanggo siswa

Qatar Airways ngluncurake program global eksklusif pertama kanggo siswa
Qatar Airways ngluncurake program global eksklusif pertama kanggo siswa
ditulis dening Harry S. Johnson

Qatar Airways wis ngluncurake program global sing eksklusif kanggo siswa ing saindenging jagad. Klub Siswa didhukung dening program kasetyan maskapai kasebut, Qatar Airways Privilege Club, lan nawakake macem-macem tunjangan sing diwenehake kanggo siswa supaya bisa ndhukung sajrone pendhidhikan.

Anggota Klub Mahasiswa bakal seneng ngirit lan entuk manfaat sing luwih dhisik kayata tarif khusus kanggo penerbangan, tunjangan bagasi ekstra, keluwesan kanggo ngganti tanggal penerbangan, pesawat super Wi-Fi gratis, lan liya-liyane. Dheweke uga bakal mlebu kanthi otomatis menyang Qatar Airways Privilege Club - mbukak kunci hadiah sing luwih gedhe - lan bakal entuk upgrade level minangka hadiah lulusan uga kesempatan kanggo entuk 5,000 Qmiles yen ngubungi kanca menyang Student Club. 

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia, Akbar Al Baker, ujar: "Klub Mahasiswa sing anyar dirancang khusus karo kabutuhan siswa. Plancongan minangka bagean penting ing urip, kanthi akeh sing milih sinau ing luar negeri sajrone karir universitas utawa suwene semester. Kita uga ngerti manawa preinan ing universitas dawa dadi kesempatan sing apik kanggo para siswa ngunjungi kulawarga utawa kanca utawa mung kanggo njelajah jagad iki. Ngrungokake kebutuhan para penumpang siswa saiki, kita seneng nulungi dheweke supaya bisa nggayuh langit karo Klub Siswa. ”

Program anyar maskapai kanggo siswa minangka bagean saka transformasi sing luwih gedhe saka Qatar Airways Privilege Club, sing wis ditemtokake maneh kanggo mesthekake yen penumpang entuk kasetyan terus lan nampa tawaran lan mupangat sing paling apik.

Minangka anggota Privilege Club, siswa bakal entuk Qmiles nalika lelungan karo Qatar Airways, maskapai oneworld®, utawa mitra maskapai. Siswa uga bisa entuk Qmiles kanthi nggunakake kertu kredit Qatar Airways lan nalika blanja karo mitra ritel lan gaya urip Privilege Club. Qmiles bisa ditebus kanthi macem-macem mupangat kalebu penerbangan penghargaan, upgrade utawa bagasi ekstra ing Qatar Airways, blanja ing Qatar Duty Free uga penerbangan lan hotel tetep karo mitra.

Anggota Klub Mahasiswa bakal nampa kertu digital, sing bisa disimpen ing dompet seluler utawa aplikasi seluler Qatar Airways, sing nuduhake tingkat keanggotaan. Kabeh siswa ing pendhidhikan lengkap lan paruh umur antara 18 lan 30 taun bisa melu program kasebut. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.