Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

WTM Amerika Latin ngumumake tanggal anyar kanggo taun 2021

WTM Amerika Latin ngumumake tanggal anyar kanggo taun 2021
WTM Amerika Latin ngumumake tanggal anyar kanggo taun 2021
ditulis dening Harry S. Johnson

WTM Amerika Latin wis ngumumake tanggal anyar ing taun 2021. Keputusan kasebut dijupuk kanthi konsultasi karo pelanggan lan mitra supaya bisa ketemu lan ngladeni pangarepan kanggo taun ngarep.

Asile, acara kasebut dipindhah saka April 2021 dadi 23- 25 Juni 2021 ing Pavilion Hijau Expo Center Norte ing São Paulo.

Pengaruh pandemi kanggo industri pariwisata pancen gedhe banget. 

Prioritas lan kabutuhan industri wis dikonfigurasi maneh, lan 2021 saiki bakal dadi taun rekonstruksi. 

Ngalih WTM Amerika Latin nganti wulan Juni muga-muga para peserta pameran lan pengunjung wektu kanggo nyetel lan adaptasi rencana lan produk anyar supaya bisa tuwuh usahane.

Luciane Leite, direktur acara ing Reed Exhibitions, ujar manawa,

"Sawise konsultasi karo peserta pameran lan pemangku kepentingan utama, kita ngerti manawa kanggo nganakake acara internasional, kudu luwih akeh wektu kanggo mbukak pambukaan wates lan ngangkat watesan perjalanan. Cetha manawa industri kasebut kudu ketemu kanthi pribadi mengko ing taun 2021. 

Acara skala gedhe tundhuk pandhuan lan peraturan nasional lan lokal sing saya owah. Prioritas kita yaiku nindakake kabeh sing bisa kanggo ngasilake acara tatap muka sing aman lan aman COVID ing wulan Juni, sing menehi wektu tambahan kanggo para peserta pameran lan pengunjung kanggo adaptasi lan terus maju menyang pemulihan. "

WTM Amerika Latin minangka acara B2B utama ing industri lelungan ing Amerika Latin, lan narik kawigaten para profesional turisme saka saindenging jagad. Sajrone telung dina acara kasebut, pamirsa sing mumpuni ngasilake jutaan dolar AS ing bisnis lan nyedhot konten sing berkualitas, kalebu tren anyar ing sektor kasebut.

“Saiki, luwih saka saiki, ana kebutuhan sing kuat kanggo nggabungake maneh, nyambung lan nindakake bisnis. Ora ana sing bisa ngganti rapat-rapat kanthi tatap muka lan kita ngarep-arep nggawe kesempatan anyar, mbangun maneh sing wis ana lan nyiapake acara sing luwih relevan karo kabeh turis. Kita ora sabar ngenteni saben wulan wulan Juni taun ngarep. ” Luciana nyimpulake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.