Marcelo Risi ditunjuk ing UNWTO: Senior Media Officer Komunikasi & Publikasi

marcelo
Marcelo Risi, UNWTO
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Marcelo Risi minangka Senior Media Officer Komunikasi & Publikasi kanggo Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO)

Dheweke njupuk cuti 2 taun saka UNWTO lan meneng-menengan bali kanthi pimpinan Sekretaris Jenderal UNWTO Zurab Pololikashvili.

Marcelo minangka profesional komunikasi Senior kanthi pengalaman 20+ taun ing PBB, organisasi internasional, dosen penyiaran global, jurnalisme lan komunikasi.

Ahli ekonomi pangembangan kanthi latihan, penutur asli Spanyol lan Jerman, bilingual ing basa Inggris, lancar ing Italia, level pamula ing Portugis lan Prancis.

Makarya minangka peneliti lan analis kabijakan kanggo think tank internasional sadurunge pindhah menyang penyiaran internasional, ngrampungake macem-macem tugas, kayata editor ekonomi, produsen urusan saiki, utusan khusus, koresponden asing, lan presenter.

Dheweke nyedhiyakake perspektif global kanggo masalah lokal, mburine pola pendidikan multikultural ing Amerika lan Eropa, lan pengalaman kerja pirang-pirang taun ing kabeh wilayah dunya.

Dheweke ngandhani eTN nalika takon kenapa tanggapan saka UNWTO wis ora rutin lan angel maneh: "Ana aturan prosedur lan persetujuan anyar."

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.