24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Gambia News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Menteri Pariwisata: Yen sampeyan pengin seks, aja teka ing Gambia, menyang Thailand!

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-9
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-9
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Menteri Pariwisata Gambia Hamat Bah wis ngelingake turis Kulon, sing ngrencanakake lelungan menyang negara Afrika Kulon sing mlarat nalika musim salju kanggo golek pariwisata seks, supaya adoh saka negara kasebut.

“Kita dudu tujuan seks. Yen sampeyan pengin tujuan seks, sampeyan menyang Thailand. Gambia dudu tujuan seks. Kita ora, lan mangga saben Gambian kudu nyanyi lagu kasebut. Kita ora bisa ndeleng manawa negara iki bakal digawe ing level kasebut. Kita kudu nglindhungi lan nglindhungi negara iki, "Hamat Bah marang Kerr Fatou, sawijining acara sing disiarake saben Kamis ing GRTS media negara.

Gambia dudu tujuan seks lan ora bakal ana, ujare PakBah. Bah ngelingake manawa turis apa wae sing kejiret 'bocah cilik ing Gambia, bakal dituntut nganti ukum lengkap.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov