Wisata sing Bisa Diakses Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Hawaii Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Urip minangka salju salju ing Hawaii

anton
anton

Ing daratan, nalika groundhog ndeleng bayangane, ana nem minggu maneh ing mangsa salju. Ing Hawaii, nalika flamingo ndeleng bayangane, ana swarga nem minggu maneh - utamane kanggo kita salju sing manggon ing kene wiwit Natal nganti Paskah. Butuh 39 kunjungan menyang Hawaii kanggo ngerteni papan sing pas kanggo urip dadi turis musiman. Kita nemokake kabeh pulau utama sadurunge milih Oahu minangka pilihan sing tepat. Amarga aku seneng banget ing wilayah tropis, aku ora bisa menehi mutiara budaya kaya teater, opera, simfoni, seni rupa, lan ceramah sejarah. Wiwitane, aku ndeleng Naalehu (ing Pulo Gedhe), ing endi Mark Twain nandur wit monkeypod cedhak titik paling kidul ing AS. Sayange, aku duwe distrofi otot, lan Naalehu adoh banget karo spesialis MD.

Oahu duwe Rumah Sakit Ratu, ing endi ahli saraf sing disertifikasi dewan nyedhiyakake layanan medis kanggo penyandang cacat kaya aku. Wiwitane, aku mandeng mrana ing kutha Laie, amarga aku pengen urip cedhak wong Mormons. Aku rumangsa aman karo dheweke, kemungkinan amarga larangan nyolong, ngombe, ora sopan, lan kabeh tumindak ala. Ora ana sing ndeleng panhandler mabuk sing ngganggu perdamaian, utawa para narkoba entek ing pekarangan. Sanajan aku dudu wong Mormon, aku tetep akrab karo dheweke, kaya nalika aku urip ing wilayah Amish ing Indiana sisih Lor.

Aku seneng karo Pusat Budaya Polinesia ing Laie. Gelar pascasarjana ing bidang antropologi budaya, lan ngunjungi Pusat kaya bocah cilik ing toko permen. Aku bakal manggon ing kene yen bisa, gabung karo juru basa, ngrayakake budaya sing akeh ing Polinesia. Nanging maneh, kutha Laie adoh banget saka lokasi kamar darurat.

Maca artikel lengkap ing kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Anton Anderssen - khusus kanggo eTN

Aku ahli antropologi hukum. Doktor ing bidang hukum, lan gelar pascasarjana ing bidang antropologi budaya.