Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Estonia nglaporake jumlah pengunjung ing Inggris sing mundhak

0a1a1a1a1a1-3
0a1a1a1a1a1-3
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dolan maring Estonia ngluncurake jumlah pengunjung ing Inggris menyang tujuan ing 2017, kanthi jumlah tamu turis Inggris mundhak kaping lima dibandhingake karo 2016. Angka saka Januari nganti Desember 2017 nuduhake peningkatan 20%, kanthi luwih saka 58,402 pengunjung Inggris sing lelungan menyang tujuan sajrone periode 12 wulan iki.

Laporan kasebut nuduhake jumlah overnight sing dituku ing pendhudhuk akomodasi Estonia dening turis Inggris yaiku 128,076 - kenaikan 19% ing 2016.

Warta kasebut dituju nalika tujuan kasebut ngrayakake ESTONIA 100 ing taun 2018- program khusus acara lan inisiatif kanggo ngrayakake Kemerdekaan 100th Republik Estonia. Program seni, musik, lan tema bertema sejarah sing apik wis diluncurake kanggo luwih ningkatake tujuan kasebut.

Iki minangka taun kaping papat ing Estonia ngalami kenaikan jumlah pengunjung Inggris, sing nuduhake tuwuhing daya tarik ing pasar Inggris. Peluncuran penerbangan langsung BA London Gatwick - Tallinn ing wiwitan taun 2017 nyumbang kanggo tambah akeh pengunjung Inggris kanthi nggampangake Brits lelungan menyang tujuan kasebut.

Direktur Kunjungan Estonia, Tarmo Mutso komentar: "Iki minangka wektu sing nyenengake kanggo Estonia lan kenaikan jumlah pengunjung saka Inggris minangka bukti upaya kita kanggo promosi tujuan ing pasar utama iki. Kita seneng banget nalika ndeleng minat ing negara kita. Estonia nawakake macem-macem pengalaman sing luar biasa kanggo kabeh umur, kalebu kegiatan alam, persembahan budaya sing akeh, panganan sing ora kaduga lan pengalaman kesehatan sing unik. Nalika nyiapake acara resmi ESTONIA 100 diwiwiti, kita ngarep-arep bisa narik kawigaten luwih akeh pengunjung ing saindhenging taun kanggo melu ngrayakake acara penting iki. "