Airlines Airport aviation Breaking News Hong Kong Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Teknologi Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Phenix Jet ngirim pesawat Bombardier Global 7500 sing pertama

Pilih basa sampeyan
Phenix Jet ngirim pesawat Bombardier Global 7500 sing pertama
Phenix Jet ngirim pesawat Bombardier Global 7500 sing pertama
ditulis dening Harry S. Johnson

Jet Phenix wis nampani Bombardier kaping pisanan Global 7500 pesawat menyang armada manajemen. Iki ayu Global 7500 jet bisnis minangka sing pertama kanggo perusahaan manajemen lan gabung dadi akeh Global 7500 pesawat ing wilayah Asia Pasifik. Wiwit dikirim ing wulan Maret, sanajan pandemi global COVID-19, kita Global 7500 pesawat wis dioperasikake kanthi lancar, nggawe saben lelungan kepenak kanggo para penumpang.

Kanthi pengalaman luwih saka sepuluh taun ing bidang bisnis jarak jauh, operator yakin bisa menehi pengalaman istimewa marang pamilik elit kanthi kaluwihan maksimal saka pesawat kasebut. "Kita kenal banget karo produk jarak jauh sing duwe Gulfstream 650ER lan Global 6000 jet bisnis ing operasi saben dinane. Kanthi Phenix Jet, klien kita bakal bisa ngrasakake fungsi lan fleksibilitas utama sing diarepake nalika tuku Global 7500 pesawat. Mula, mula mula, mula sing dipasrahake dening pemilik dadi perusahaan manajemen. Nggawa kebebasan mabur menyang para pelanggan wis dadi semangat lan kita bakal terusake Global 7500 jet bisnis, ”Pak Andrew Svoboda, Presiden lan CEO Phenix Jet Hong Kong ngumumake kanthi bangga.

Kanthi jarak maksimum 7700 mil laut1, ing Global 7500 pesawat kalebu teknologi avionik paling anyar. Dikenal minangka jet bisnis paling gedhe lan paling dawa ing saindenging jagad sing nampilake papat ruang nyata. Minangka tambahan omah lan kantor, sampeyan menehi kamardikan kanggo lelungan kanthi gampang ing endi wae urip2.

"The Global 7500 pesawat minangka unggulan industri penerbangan bisnis, "ujare Peter Likoray, Wakil Presiden Senior, Sales and Marketing, New Aircraft, Bombardier Business Aircraft. "Kanthi jarak sing adoh, Global 7500 pesawat iki cocog kanggo pasar Asia, lan bisa nyambung pasangan kutha sing adoh banget tanpa henti, kalebu Tokyo menyang New York lan Singapura menyang San Francisco. ”

Bombardier minangka pimpinan pangsa pasar penerbangan bisnis ing wilayah Asia-Pasifik, kanthi pusat layanan ing Tianjin lan Singapura.

Dina iki, sanajan sajrone periode COVID-19 sing nantang, Phenix Jet isih siyap lan ngladeni para klien supaya bisa nerusake kegiatan bisnis lan kegiatan pribadi, ing pirang-pirang kasus mbantu para penumpang mulih lan kumpul maneh karo wong sing dikasihi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.