Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Warta Breaking Kuba Warta Pamrentah News wong Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Perusahaan lelungan adhedhasar AS kanggo mbukak kantor ing Kuba

0a1a1a1a-3
0a1a1a1a-3
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kuba Travel Services, charter lan operator tur sing nyedhiyakake tujuan ing kantor ing California, Florida, New Jersey, lan Texas, ngumumake dina iki mbukak lokasi Havana ing tanggal 31 Maret.

Iki dianggep minangka acara sing penting amarga iki pertama kaline perusahaan lelungan adhedhasar AS dianugerahi ijin kanggo makarya ing Kuba luwih saka 60 taun.

Mbukak kantor anyar ing Havana bakal ngidini Layanan Plancongan Kuba ngawasi operasine kanthi luwih cedhak lan luwih mbantu klien nalika ing negara kasebut. Kajaba iku, CTS bakal luwih dipanggonke supaya klien operator pelayaran lan tur terus nawakake program sing tundhuk OFAC.

Layanan Plancongan Kuba bakal mbukak kantor pertamane ing bangunan Lonja Del Comercio sing bersejarah sing ana ing Plaza de San Francisco, ing sadawane terminal pelayaran Sierra Maestra lan duwe rencana mbukak lokasi tambahan ing Havana, Camaguey, Cienfuegos, Varadero lan Santiago de Cuba.

"Menteri Pariwisata menehi panjaluk supaya duwe lokasi ing Kuba wis menang banget kanggo organisasi kita. Kehadiran fisik tegese klien sing duwe lisensi bakal entuk layanan sing luwih cepet lan perhatian khusus saka staf, "ujare Michael Zuccato, General Manager ing Cuba Travel Services. "Iki minangka wektu sing nyenengake kanggo kita, dadi Perusahaan Perjalanan adhedhasar AS sing pisanan mbukak lawang ing Havana. Kita yakin keahlian lan ilmu pasar sing ana saiki sing dikombinasikake karo perwakilan lokal, bakal ngasilake pengalaman pelanggan sing luwih apik. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov