24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Kuliner Warta Fashion Myanmar Breaking News News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Theint Zar Chi sing ayu dadi Miss Myanmar Mandalay Region

Theint-Zar-Chi_Miss-Myanmar-Mandalay-Region-2018
Theint-Zar-Chi_Miss-Myanmar-Mandalay-Region-2018
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Model Theint Zar Chi umur rongpuluh taun dadi pemenang Miss Myanmar Mandalay Region 2018, ngungguli pitulas peserta liyane ing kontes kecantikan tahunan bergengsi sing entuk bakat paling apik ing industri kasebut, sing dianakake ing Ballroom Amarapura ing Hilton Mandalay tanggal 25 Februari 2018.

Belmond Lee ujar, "Minangka sponsor venue Miss Myanmar Mandalay Region 2018, kita pengin melu gaweyan kolaborasi kanggo ningkatake bakat paling apik ing Myanmar, negara sing dikaruniai sumber daya alam lan sumber daya alam uga budaya lan budaya sing sugih. Kita uga ngerti pentinge penting ing pemberdayaan para wanita supaya bisa duwe peran luwih gedhe ing masyarakat, lan ngarep-arep bakal ana luwih akeh platform kanggo nggayuh tujuan kasebut. "

Ko Win Ko Myint, Direktur Regional Miss Golden Land Myanmar Organisasi Mandalay ujar, "Kaya permadani, Myanmar kalebu pirang-pirang unsur sosial lan budaya. Apa sing kita lakoni liwat kontes tahunan yaiku mbangun kekayaan kasebut lan ing wektu sing padha nampilake kaendahan Myanmar lan masarakat, ningkatake tujuan wisata lan ningkatake kesadaran umum internasional babagan bangsa sing diarani omah.

Kanthi gelar saiki dadi Miss Myanmar Mandalay Region 2018, Theint Zar Chi bakal saingan karo pemenang regional liyane ing Grand Final Miss Golden Land Myanmar, sing bakal dianakake ing Yangon ing pungkasan taun iki. Dianakaké dening Organisasi amal Miss Golden Land Myanmar, kontes milih

Wakil Myanmar ing kontes kecantikan internasional, kayata Miss Earth, Miss Supranational, lan Miss Intercontinental, uga judhul liyane sing kalebu Miss Tourism, Face of Beauty lan Miss Globe. Pemenang kepungkur nggawe karir kanthi sukses ing modeling lan hiburan, ing antarane wong Chuu Sitt Han (Wajah Kaendahan Myanmar 2015), M Ja Seng (Miss Grand Myanmar 2014) lan

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.