Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Investments Laos Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

AVANI ngumumake ekstensi merek kelas anyar 'AVANI +'

0a1a1a1a1a1-5
0a1a1a1a1a1-5
ditulis dening Kepala Editor Tugas

AVANI Hotels & Resorts seneng banget ngumumake ekstensi merek anyar, AVANI +, kanthi diluncurake hotel pertama ing Luang Prabang tanggal 1 Maret 2018. Diluncurake ing 2011, AVANI minangka merek paling cepet sing metu saka Asia, saiki dioperasikake 3,800 tombol ing 15 negara ing pirang-pirang wilayah lan 3,000 tombol anyar ing pipa kasebut. Portofolio AVANI + bakal kalebu pilihan hotel lan resort sing nampilake gaya, desain lan fasilitas ing tingkat sabanjure.

Saben AVANI + bakal menehi crita unik supaya tamu bisa nemokake prekara sing beda-beda, wiwit arsitektur nganti desain nganti lokasi lan sateruse. AVANI + Luang Prabang janji bakal nawakake kabeh sing dikarepake para turis sing pengin milenial nalika ngunjungi Situs Warisan Dunia UNESCO ing Laos. Campuran AVANI + sing digawe kanthi individu iki terus nggambarake konsep panedhaan kanthi restoran spesialisasi lan konsep rooftop utawa al fresco. Kajaba iku, AVANI + bakal ngenalake para tamu menyang papan sing dituju liwat pengalaman ruang digital kanggo panjelajah modern, menehi wawasan wisatawan babagan budaya lokal, hotspot keren, lan tips lelungan babagan kutha kutha lan ing sawetara kasus, tujuan trek sing ora dikepengini.

AVANI + Luang Prabang dununge ana ing tengah Luang Prabang, lan sawetara langkah saka Kali Mekong, Istana Kerajaan, lan Pasar Wengi. Minangka bagéan saka kutha sing misuwur iki sing dadi pusat budaya Laos, AVANI + ngundhakake arsitektur kontemporer neo-klasik Prancis sing nyawiji karo lingkungan sejarah, uga desain interior sing terinspirasi kolonial Prancis sing nambah keanggunan modern ing njero omah. 53 kamar lan kamar tamu saben-saben nggambarake swasana ati sing intim lan terbuka kanthi lawang kayu sing gaya Perancis sing mbukak balkon utawa teras sing madhep ing kolam renang utawa halaman pribadi.

"Hotel AVANI + bakal ngunggahake awake dhewe kanthi ora mung desain unik utawa lokasi pusat kutha sing sampurna," jarene Alejandro Bernabé, Wakil Presiden Operasi AVANI Hotels & Resorts. "AVANI mesthi fokus kanggo menehi katrangan sing penting kanggo para tamu lan AVANI + bakal njupuk level kasebut ing level sabanjure, menehi gaya luwih akeh lan njupuk pendekatan non-standar kanggo konsep hotel kelas atas, ngluwihi nyedhiyakake fasilitas premium, fasilitas, lan layanan . Kita seneng banget ngenalake AVANI + kanthi diluncurake AVANI + Luang Prabang lan kita ngarep-arep ngumumake hotel AVANI + tambahan sajrone wulan ngarep, ”pungkasane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov