Wisata sing Bisa Diakses Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Education Jerman Breaking News Warta Pamrentah Warta Industri Rapat wong Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

ITB Berlin: UNWTO ujar ora, ICTP ujar manawa nglindhungi bocah liwat pariwisata

ICTPNEWETN
ICTPNEWETN
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Eksploitasi seksual bocah liwat pariwisata, perdagangan manungsa kanggo bocah amarga pariwisata - iki kasunyatan sing nyata ing industri pengunjung saiki. Pemangku kepentingan utama ing jagad penerbangan lan keramahan wis menehi wigati kanggo nyedhiyakake pelatihan lan kesadaran ing sisih lelungan sing peteng iki. Pasukan polisi Interpol lan polisi nasional kayata Skotlandia Yard, FBI, lan Polisi Royal Walanda mung sawetara panyengkuyung aktif lan siap kasedhiya kanggo rawuh ing pertemuan global kayata rapat tahunan UNWTO kanggo Perlindhungan Anak nalika pameran perdagangan plancongan ITB ing Berlin.

Sajrone 20 taun kepungkur, Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa (UNWTO) menehi platform ora mung kanggo anggota Komite Eksekutif dhewe kanggo nglindhungi bocah, nanging klompok sing pengin nduduhake kegiatan, tantangan, lan praktik paling apik ing acara umum sajrone pameran perdagangan plancongan ITB tahunan ing Berlin, Jerman. Rapat kaping pindho ing World Travel Market (WTM) ing London dibatalake dening UNWTO amarga ana masalah anggaran sawetara taun kepungkur.

Mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, Taleb Rifai, nggawe prioritas nglindhungi bocah nalika dadi pimpinan agensi PBB nganti pungkasan taun kepungkur. Sawise Sekretaris Jenderal UNWTO, Zurab Pololikashvili, njupuk alih agensi khusus PBB ing taun 2018, anggota Komite Eksekutif kaget nalika Sekretariat UNWTO mung ngandhani siji wulan sadurunge ITB yen rapat kasebut dibatalake. Alesan sing jelas ora diwenehake. eTN bola-bali ngubungi UNWTO kanggo ngerteni luwih akeh. Panjaluk iki ora bisa dilalekake.

Ing gaweyan pungkasan, ing Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIKP), ing pimpinan Ketua Juergen Steinmetz, sing uga anggota Komite Eksekutif UNWTO kanggo nglindhungi bocah, ngatur rapat non-resmi lan terbuka para pemangku kepentingan UNWTO, anggota TIK, lan sapa wae sing kepengin nglindhungi bocah ing pariwisata. CEO Dewan Pariwisata Nepal Deepak Raj Jos ora ragu-ragu siji menit lan mbukak jabatan kasebut kanggo rapat iki.

“Sayang banget yen UNWTO mungkasi acara kasebut. Kita nyengkuyung lan muji inisiatif TPSP, "" Cukup babagan planggaran bocah liwat pariwisata, lan kita ndhukung inisiatif dening ICTP lan seneng karo gerakan kasebut, "minangka tanggapan khas sing ditampa dening akeh saka 28 perwakilan sing wis ndhaptar nganti saiki.

Dorothy Rozga, Direktur Eksekutif ECPAT International, nulis: "Aku ora ngrencanakake teka ing ITB taun iki. Nanging, minangka respons kanggo inisiatif sing apik lan dihargai, aku bakal rawuh ing rapat kasebut. ”

Nganti saiki, ICTP nampa 28 registrasi saka Thailand, India, Inggris, Belgia, Walanda, Zimbabwe, Jerman, Pakistan, Guinea Bissau, USA, Serbia, Nepal, lan Afrika Selatan.

Wakil-wakil saka ECPAT, THE CODE, WYSE, ABTA, WSO, lan Menteri Pariwisata lan Olahraga Thailand, uga Dewan Delphic Internasional wis ngrancang bakal rawuh. ICTP ngundang Sekretaris Jenderal UNWTO, Zurab Pololikashvili, nanging nganti saiki UNWTO durung nanggapi.

Sapa wae sing melu ing ITB Berlin minggu ngarep dijaluk melu. Registrasi: http://ictp.travel/itb2018/

  • Kapan? Jumuah, 9 Maret 2018: 11.15 h
  • WHERE? ITB Berlin, Ngadeg 5.2a / 116 (Papan Pariwisata Nepal)
  • WHO? Anggota ICTP, pimpinan industri pariwisata lan pariwisata global, asosiasi lan media
  • register:  Klik kene

Steinmetz, sing uga penerbit eTurboNews, ujar: "Perlindhungan Anak penting banget kanggo ora digatekake ing acara industri plancongan paling gedhe ing saindenging jagad. Aku seneng ndeleng organisasi lan negara sing nuduhake kepemimpinan. Kita mbukak sapa wae sing pengin menehi sumbangan ing rapat kita. Kita ngundang sapa wae sing pengin sinau luwih akeh babagan carane melu. Muga-muga UNWTO, WTTC, lan PATA bakal nganggep gabung uga kita. Kita ngajak Sekretaris Jenderal UNWTO, Zurab Pololikashvili, kanggo gabung karo kita, nanging nganti saiki durung ana tanggepan. Ndhaptar ing http://ictp.travel/itb2018/ lan ketemu sampeyan ing Berlin. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.