Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News wong Pariwisata transportasi Warta Breaking UK

Pariwisata Inggris mbesuk njupuk panggung ing International Business Festival ing Liverpool

0a1a1a1
0a1a1a1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Masa depan pariwisata Inggris bakal dadi panggung utama ing International Business Festival ing Liverpool tanggal 28 Juni 2018 ing salah sawijining konferensi utama industri wisata taun iki - 'Future Global Opportunities for UK Tourism'.

Target kanggo para pembuat keputusan industri, penyelenggara Cheeky Monkey Media Ltd, ngumumake tranche speaker pisanan.

Jon Young, saka bdrc consultancy riset pasar sing menang, bakal nyetel adicara konferensi dina kasebut, kanthi ndeleng tren utama sing bakal mengaruhi langsung kesempatan bisnis pariwisata UK ing taun-taun ngarep.

Konsultan industri maskapai John Strickland, Direktur JLS Consulting lan kontributor ahli biasa kanggo media kalebu BBC, CNN lan Sky, bakal dadi ketua diskusi panel babagan bandara regional Inggris lan maskapai sing nggunakake. Apa peranane kanggo nyedhiyakake konektivitas kanggo Inggris? Apa wilayah UK luwih gumantung karo hub ing luar negeri lan apa model bisnis maskapai anyar tegese bakal ana penerbangan langsung? Apa dheweke bakal dadi luwih penting dadi driver utama kanggo ngirim pengunjung menyang Inggris saka luar negeri lan nambah lelungan metu?

Ing sesi sing narik kawigaten babagan pengaruh revolusioner Intelijen Ponggawa lan teknologi ing pariwisata sing dikepengini kudu nawakake pengalaman pribadi para pelanggan, Katie King, ahli lan komentator sing misuwur babagan strategi bisnis sosial lan transformasi digital lan Direktur Zoodikers bakal nangani topik 'Bisnis 4.0. Kepiye industri pariwisata bisa adaptasi supaya bisa urip lan berkembang? ' Katie wis kerja sama karo Kunjungan Skotlandia, Hotel Montcalm, Harrods, 02, Virgin, Arsenal FC lan NatWest lan wis ngirim loro presentasi TEDx, minangka juru bicara internasional biasa lan komentator ing BBC TV lan radio.

Jennifer Cormack, Direktur Sales lan Marketing Windermere Lake Cruises bakal menehi wawasan para delegasi babagan kepiye perusahaan ngupayakake perdagangan internasional. Sesi kasebut bakal nggambarake pentinge kerja sama, mbentuk lan nggarap konsorsium pemasaran kayata Forum Lake District Jepang lan Forum China District Lake kanggo narik pasar tartamtu lan kepiye model iki bisa digunakake kanggo ngembangake kesempatan ing pariwisata global mengko.

Konferensi kasebut uga bakal mbahas topik Brand Britain, kesetiaan merek uga nyediakake sejarah kasus saka Inggris lan cara internasional nggambarake cara industri kasebut nggunakake kesempatan kanggo tuwuh lan pembangunan.

Sesi pungkasan bakal ngundang para pimpinan lan pengaruh kanggo nangani 'tatanan pariwisata anyar'. Apa sing bakal dadi penghasil penghasilan anyar? Apa kesempatan kanggo tuwuh? Apa ana kebutuhan kanggo cara mikir lan operasi anyar?

Speaker lan panel kanggo sesi kasebut bakal diumumake ing wulan ngarep

Gabungan karo penyelenggara Festival konferensi kasebut bakal ditutup kanthi pidato utama ing Futures Stage dening Cherie Blair, CBE, QC. Dheweke bakal ngomong babagan 'Pentinge Wong ing Ekonomi Globalisasi.'

Cherie Blair minangka pengacara internasional terkemuka, sing duwe kampanye kanggo hak wanita lan garwane mantan Perdana Menteri Inggris Tony Blair.

Konferensi kasebut entuk dhukungan saka industri kalebu UKinbound, VisitBritain, VisitEngland, British Airways, Marketing Liverpool, Visit Heritage, Windermere Lake Cruises, Hudsons, Signpost, AGTO, Tourism Society, Tourism Alliance lan Lake District China Forum.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov